LetsEncrypt & SSL check box keep unchecking

Discussion in 'ISPConfig 3 Priority Support' started by Balemon, Aug 14, 2017.

  1. Balemon

    Balemon New Member HowtoForge Supporter

    Has anyone come across this. I go into a site, check the SSL and LetsEncrypt check boxes, save the page, and go back in there to find they have unchecked again. This is a clean install from 2 days ago on Ubuntu Server 14.04.05 (used this to keep sites wanting PHP5)

    Cheers
     
  2. Croydon

    Croydon ISPConfig Developer ISPConfig Developer

    Please check the ISPConfig log for Let's Encrypt errors. The checkbox is cleared if the cert cannot be issued.
     
  3. Balemon

    Balemon New Member HowtoForge Supporter

    OK, found it.. Thanks for getting back so quick..
    Just testing and sorting now..

    Cheers
     
  4. Balemon

    Balemon New Member HowtoForge Supporter

    So all woking bar one site.. Wil not keep those check boxes ticked.. And no error log....

    Would anyone have any clues to where I might look..

    Thanks everyone..
     
  5. florian030

    florian030 ISPConfig Developer ISPConfig Developer

    do you have a-records in your dns for the site and www? are you running a nat-setup?
     
  6. florian030

    florian030 ISPConfig Developer ISPConfig Developer

    check your dns-records for domain and www.domain. are you running a nat-setup?
     
  7. Balemon

    Balemon New Member HowtoForge Supporter

    OK, found the issue, THanks for the assist.

    Cheers
     

Share This Page