Letsencrypt refuses to provide cert

Discussion in 'Installation/Configuration' started by concept21, Sep 25, 2018.

  1. concept21

    concept21 Member

    Hello,
    I have 2 sites on an ispconfig 3.1.13 system.
    The first 2 domains can get letsencrypt ssl cert.

    Today, I install the third new domain name on it. However, Letsencrypt refuses to create SSL. Its check box keeps empty.

    How do I correct it? :(
     
  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

  3. concept21

    concept21 Member

    Hello Till, I've found the error from the ISPConfig log. How do I correct it?
    =================
    Wed Sep 26 12:03:04 HKT 2018 An unexpected error occurred:
    Wed Sep 26 12:03:04 HKT 2018 DeserializationError: Deserialization error: Wrong directory fields
    Wed Sep 26 12:03:04 HKT 2018 Please see the logfiles in /var/log/letsencrypt for more details.
    =================
    DEBUG:letsencrypt.cli:Arguments: ['-n', '--text', '--agree-tos', '--expand', '--authenticator', 'webroot', '--server', 'https://acme-v02.api.letsencrypt.org/directory', '--rsa-key-size', '4096', '--email', '[email protected]', '--domains', 'example.com', '--webroot-path', '/usr/local/ispconfig/interface/acme']
     
  4. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Try to install latest certbot version, it might be that the version on your system is too old:

    https://certbot.eff.org/
     
    concept21 likes this.
  5. concept21

    concept21 Member

    Oh Yeah! Simply update to the latest package from here! Everything works again! :D
    $ sudo add-apt-repository ppa:certbot/certbot
    $ sudo apt update & sudo apt upgrade
    $ sudo apt install python-certbot-apache
     

Share This Page