ISPConfig3 Not Working After Upgrade

Discussion in 'Installation/Configuration' started by jaypabs, Jan 1, 2017.

  1. jaypabs

    jaypabs Member

    I just upgraded my ubuntu 14.04 server to 16.04. There was no problem with ISPConfig from a previous version.
    I actually added a new domain under Website under Sites tab in ISPConfig 3.
    But just recently, when I try to add a new site, it seems that the new site is not added under /var/www forder nor the config file under /etc/php/7.0/fpm/pool.d/ . But I can see that is it added under ISPConfig interface.
    I also tried adding a shell user but it doesn't exist when I open vipw command. Though I can also see it under ISPConfig interface.
    When I also make changes from the existing web domain, the changes does not reflect under /etc/php/7.0/fpm/pool.d/web1.conf or any .conf file.
    Here's my PHP settings under Server Config >> Web: http://prntscr.com/dq9z9r
    Does anyone know what's wrong with my configuration?
     
  2. jaypabs

    jaypabs Member

    I just don't know what happened but when I check my server today, all of the changes I made yesterday is already done

    I believe there's just some delay on created the web domain, shell user account and other stuffs.

    Anyone know what's the reason for this?
     
  3. Jesse Norell

    Jesse Norell Well-Known Member

    Many things, eg. creating a shell user and website vhost, are performed by a cronjob that should be running once a minute. If you don't have cron installed/running, or the cronjob is not enabled, then those things will never happen; if the cronjob doesn't run every minute, but say once per hour, those things would happen, but at hourly intervals.
     

Share This Page