ISPconfig3 login not presented after Perfect Server tutorial CentOS 5.5

Discussion in 'HOWTO-Related Questions' started by sdoradus, Jun 12, 2010.

  1. sdoradus

    sdoradus New Member

    Hi there Falko,

    We here have followed the tutorial for a perfect server using CentOS 5.5 for the x86-64 architecture, without errors as far as we could tell, right up till the last point where one logs in to the ISPconfig page:

    <http://www.howtoforge.com/perfect-server-centos-5.5-x86_64-ispconfig-3-p6>

    "... you can access ISPConfig 3 under http://server1.example.com:8080/ or http://192.168.0.100:8080/. "

    We don't get the login page when we visit http://192.168.1.18:8080/ (which is correct for our server), even logged in to the physical machine. What we get is:

    Index of /

    Icon Name Last modified Size Description

    - just a blank directory access page.

    In phpMyAdmin we can see the ISPconfig process thread is sleeping. Presumably because we haven't logged in yet. Any ideas why the Login page doesn't appear?

    Regards, sdoradus
     
  2. falko

    falko Super Moderator

    Can you restart Apache and try again?
     
  3. sdoradus

    sdoradus New Member

    Restarted apache. Problem went away after reinstall.

    Restarting Apache didn't fix the issue. I reformatted the disk and started all over again, this time not changing the IP address until AFTER all the installs were complete. That required modifying the ADSL router settings, but it worked fine!
     

Share This Page