ispconfig subdomain link to login

Discussion in 'General' started by bezier, May 27, 2007.

  1. bezier

    bezier New Member

    hello!
    ispconfig login is: test.ispcontrol.com (not my real doamin!)

    i cannot create a subdomain like: test2.ispcontrol.com

    if i create it it is link to the login from ispconfig.

    all other domains fine, only then i use the same as for ispconfig.

    i hope my english is clear enough.
     
  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    How did you create the subdomain? If the subdomain shall be a new site, you must craete a website. If the subdomain shall be an alias for a existing site, create a co-domain
     
  3. bezier

    bezier New Member

    i create a new website... but it link always to my login-page....

    all other domains with or without subdomain/codomain works fine...

    only if it the same as my ispconfig domain... no subdomains possible
     
  4. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Please make sure that you delete the co-domain without hostname in this site in case ISPConfig has created it.

    A website in ISPConfig can not collide with the controlpanel as the controlpanel runs on port 81 and your main webserver on port 80.
     
  5. bezier

    bezier New Member

  6. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Ok. And have you deleted the co-domain as I told you in my post above?
     
  7. bezier

    bezier New Member

    i have deleted the codomain and i remove the modifikations for port 80....

    i delete all webs and create a new web and delete the codomain.
    now, i have the following error:

    The requested URL /login.php was not found on this server.


    german: hast du meine pn gelesen?
     
  8. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Please make sure that you remove all modifications and restart the apache webserver.

    Sorry, I am not able to offer support by PM.
     
  9. bezier

    bezier New Member

    german: wäre für mich einfacher, da mein englisch nicht so gut ist...


    i have solved the problem... i browse with firefox and in the cache the subdomain linked to the login.php

    after change the firefox-settings to load the site new from server on every view it works

    Code:
    about:config -> cache -> browser.cache.check_doc_frequency  change the value from 3 to 1
    the next problem:

    yet the subdomain rewrite to the apache-default... i type http://subdomain.domain.tld and in the browser it change to http://subdomain.domain.tld/apache2-default/
     
  10. bezier

    bezier New Member

    other subdomain works fine...

    my vhosts entry is ok i think:
    Code:
    #
    #
    ######################################
    # Vhost: subdomain.domain.tld:80
    ######################################
    #
    #
    <VirtualHost 8.9.67.58:80>
    SuexecUserGroup nobody web14
    ServerName subdomain.domain.tld:80
    ServerAdmin [email protected]
    DocumentRoot /var/www/web14/web
    DirectoryIndex index.html index.htm index.php index.php5 index.php4 index.php3 index.shtml index.cgi index.pl index.jsp Default.htm default.htm
    ScriptAlias  /cgi-bin/ /var/www/web14/cgi-bin/
    AddHandler cgi-script .cgi
    AddHandler cgi-script .pl
    ErrorLog /var/www/web14/log/error.log
    AddType application/x-httpd-php .php .php3 .php4 .php5
    suPHP_Engine on
    suPHP_UserGroup nobody web14
    AddHandler x-httpd-php .php .php3 .php4 .php5
    suPHP_AddHandler x-httpd-php
    AddType text/html .shtml
    AddOutputFilter INCLUDES .shtml
    AddType application/vnd.wap.wmlscriptc .wmlsc .wsc
    AddType text/vnd.wap.wml .wml
    AddType text/vnd.wap.wmlscript .ws .wmlscript
    AddType image/vnd.wap.wbmp .wbmp
    Alias /error/ "/var/www/web14/web/error/"
    ErrorDocument 400 /error/invalidSyntax.html
    ErrorDocument 401 /error/authorizationRequired.html
    ErrorDocument 403 /error/forbidden.html
    ErrorDocument 404 /error/fileNotFound.html
    ErrorDocument 405 /error/methodNotAllowed.html
    ErrorDocument 500 /error/internalServerError.html
    ErrorDocument 503 /error/overloaded.html
    AliasMatch ^/~([^/]+)(/(.*))? /var/www/web14/user/$1/web/$3
    AliasMatch ^/users/([^/]+)(/(.*))? /var/www/web14/user/$1/web/$3
    </VirtualHost>
    
     
  11. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Is 8.9.67.58 the correct IP address?
    What's the output of
    Code:
    ifconfig
    ?
     
  12. bezier

    bezier New Member

    yes, from 8.9.67.58 to 8.9.67.62

    i have delete ispconfig and make a new install... in the installation i choose another domain for the config...

    now i create new webs and nothing works... always the apache-default comes....

    in /etc/apache2/vhosts/Vhosts_ispconfig.conf is empty... only the Vhosts_ispconfig.conf_30-05-07_11-36-48 is filled...

    whats now wrong?
     
    Last edited: May 30, 2007
  13. bezier

    bezier New Member

    i found the last error...

    the output httpd -t gives me a php_admin_flag error...

    i installed suphp and so i must change in the new installation of ispconfig the setting in the /home/admispconfig/ispconfig/lib/config.inc.php from both to suphp...

    i think now the system runs fine...

    thanks for all the help!!
     

Share This Page