ISPCONFIG simply stopped working

Discussion in 'Server Operation' started by Tomislav Aurednik, Apr 23, 2019.

  1. Tomislav Aurednik

    Tomislav Aurednik Member HowtoForge Supporter

    Hi,
    Apparently without any proper reason ispconfig web interface simply stopped working - there is simply no reply from server. Nothing was updated from the last time when interface was still working OK.

    Things that I tried
    - restarted apache
    - restarted router, checked NAT settings
    - When I try to get file "robots.txt" from same site - no problem
    - intentionally changed database password in /usr/local/ispconfig/interface/lib/config.inc.php, immediately received errors in /var/log/apache2/error.log

    All other sites are working without problem. Where to look for the cause ?

    Regards, Tomi
     
  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    No errors in apache error.log at all when you access ISPConfig? Did you try using a different browser or a different PC?
     
  3. Tomislav Aurednik

    Tomislav Aurednik Member HowtoForge Supporter

    Nothing about ispconfig in these logs... All I managed to find until now is the fact, that constructor of class "app" in file
    /usr/local/ispconfig/ubterface/lib/app.inc.php
    doesn't reach the end of function.
     
  4. Tomislav Aurednik

    Tomislav Aurednik Member HowtoForge Supporter

    Localized a problem to function "session_start()" - it simply hangs... It seems I have some mess with PHP
     
  5. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Check the session table in the dbispconfig database with phpmyadmin, run a repair and optimize on that table, it might be broken which then causes PHP to fail on session init.
     
  6. Tomislav Aurednik

    Tomislav Aurednik Member HowtoForge Supporter

    Sorry for bothering, at the and I found out that mysql mount ran out of disk space due to extensive logging. Anyway thank you for pointing me into right direction
     

Share This Page