ISPConfig Problem

Discussion in 'Installation/Configuration' started by GeorgeB, Dec 4, 2008.

  1. GeorgeB

    GeorgeB New Member


    I have setup DNS and ispconfig on a opensuse machine, i have 1 ip address
    static, i have 3 websites to host. The first site the master one is working fine,
    the second and the third not working at all. I did a check on the DNSs with the help of a few websites intodns and pingability and the 2 DNSs work ok.
    I have and both pointing to the same IP.

    here is how my file looks like for the second site and the third:
    yyy.yyy is the name of the secondary site without the www in front.

    $TTL 86400
    @ IN SOA (
    2008110210 ; serial, todays date + todays serial #
    28800 ; refresh, seconds
    7200 ; retry, seconds
    604800 ; expire, seconds
    86400 ) ; minimum, seconds
    NS ; Inet Address of name ser
    NS ; Inet Address of name ser

    MX 10

    yyy.yyy. A
    ns2 A
    ns1 A

    mail CNAME yyy.yyy.
    ftp CNAME yyy.yyy.
    www CNAME yyy.yyy.

    also the PTR:

    $TTL 86400
    @ IN SOA (
    2008110203 ; serial, todays date + todays
    28800 ; Refresh
    7200 ; Retry
    604800 ; Expire
    86400) ; Minimum TTL
    xxx PTR
    xxx PTR


    Also the Vhost file from apache2 i didn't modify anything
    from what ispconfig put in that file.

    can somebody tell me what's wrong with this, is there is anything wrong?
    The firewall is ok, but i cannot access the websites at all. At the registrar the
    DNSs are ok, and for all websites. I cannot explain how one website is working and the others are not?!?!

    Thank you.
  2. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Are there any named errors in your syslog?

    What's the output of
    dig @localhost yyy.yyy

Share This Page