ISPConfig not creating /www/client...

Discussion in 'Installation/Configuration' started by bruno_floyd, Oct 25, 2010.

  1. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    I mean the php-mysql package of your distribution.

    Are there any special characters in your MySQL password?
     
  2. bruno_floyd

    bruno_floyd New Member

    They are installed. I double checked the all the packages.

    No... it's a simple password, with letters and numbers.

    When I create a Web domain, on the own master server, which user does the ispconfig uses? Does it can be related somehow to the permission of this user to create new folders?

    Thanks again for the help falko!
     
  3. bruno_floyd

    bruno_floyd New Member

    Is there another thing I can check?
     
  4. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Well, I'm running out of ideas... :(
     
  5. bruno_floyd

    bruno_floyd New Member

    Are there any logs I can check, to see if something happened during the creation of the domains?

    How does the ispconfig interface (Webserver) sends the requisition to the other servers?

    ;)
     
  6. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Is there anything suspicious in the Monitoring module in ISPConfig's web interface?
     
  7. bruno_floyd

    bruno_floyd New Member

    Well... not that I can realise falko.

    There's only one warning message about updates on my Mail Server.

    Falko, when I create a mail domain and accounts through the Web interface of the ispconfig, they are created on my Mail Server... so I guess everything it's working with the mail module. But the others no... is there something I can check or compare between my servers, in order to see if there's any error or bad configuration on the others?

    Many thanks!
    ;)
     
  8. bruno_floyd

    bruno_floyd New Member

    I decided to install everything from scratch...

    When I'm installing the ISPConfig, at the end of the installation I get this message:

    Code:
    Installing Crontab
    sh: crontab: not found
    sh: crontab: not found
    
    Is it influencing something or gonna cause me some problem?
     
  9. dinsdale

    dinsdale New Member

    Now you reinstalled but before, did you change by any chance manually the password of the mysql user ispconfig? I have similar problems (ispconfig not creating anything in the filesystem) after I changed this pwd.

    Also did you install from scratch after running the uninstall script or is it a 'fresh' OS installation. I did run into my problems after running the uninstall script although I haven't seen any crontab issues so far.
     
  10. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    That's no problem. It just means there was no cron job before you installed ISPConfig. Nothing to worry about. :)
     
  11. bruno_floyd

    bruno_floyd New Member

    I installed from scratch everything again, with a fresh OS installation... And paid extra attention with the passwords, during the ISPConfig setup.

    After some hours, I finally got the system working!!! :D
    All the functionalities I teste so far, are working very well...

    Thanks till, falko and dinsdale! ;)

    Now I have 300 pages of the manual to read! hehe
     

Share This Page