ISPConfig not creating AWStats files in Stats folder.

Discussion in 'Installation/Configuration' started by SuperLOL, Jan 25, 2018.

  1. SuperLOL

    SuperLOL New Member

    HI,
    I installed ISPConfig and everything is working except the Webstatistics programs (AWStats + Webalizer). :(
    If i select a Webstatistics program in ISPConfig and enter a password then only this 3 files (.htaccess / .htpasswd_stats / index.php) are created in the "/var/www/clients/client1/web1/web/stats" foldere. :eek:
    I followed every instruction in the "The Perfect Server - Debian 9 (Stretch)" HowtoForge on my old Root Server with the "The Perfect Server - Debian Wheezy" HowtoForge i had no such problem. :confused:
    I really have no idea what is causing this problem i hope some here can help me out with this. :)
     
  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Statistics are created nightly. Did you wait 24 hours after you activated awstats?
     
    SuperLOL likes this.
  3. SuperLOL

    SuperLOL New Member

    I let i run 14 hours but even then i think i should not get an 404 error when i try to login to "domain.tld/stats" or? o_O
     
    Last edited: Jan 25, 2018
  4. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    That's ok, you will get a 404 when the stats have not been generated yet.
     
    SuperLOL likes this.
  5. SuperLOL

    SuperLOL New Member

    LOL and i was sitting here 5 hours googling the problem. :eek: I was thinging okay if no stats are shown yet, that it would take a few houers but the 404 error was really suspect to me that`s way i was sure that this was some kind of error in my ISPConfig.
    Is it also possible to force generate the stats in ISPConfig without waiting 24 hours to se if it works?
     
    Last edited: Jan 25, 2018
  6. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    No. At least no without writing your own statistics script.
     
    SuperLOL likes this.

Share This Page