ISPCONFIG lost website after system update

Discussion in 'Installation/Configuration' started by jdvdt, Sep 5, 2009.

  1. jdvdt

    jdvdt New Member

    Fedora is good at letting you know there are updates, however i assume that it may have reset the vhost configuration on my setup.

    So far i have just one site and i can get to the admin page but the normal port 80 shows the fedora test page.

    Sorry if this is a silly question i just could not find a post after searching a bit.

    Before this issue I have worked through the ftp issue, of which by default it requires active setup. Once i get through this i plan to install wordpress.
     
  2. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Is Vhosts_ispconfig.conf included at the end of your httpd.conf?
     
  3. jdvdt

    jdvdt New Member

    The Newb Luck

    I Will check that above.. However a new issue has arose in the server it does not want to boot with the GUI. I can boot in to runlevel 3 and startx but no nav bar and somethings won't display. I hope to get this issue resolved so I can continue the quest for my setup to leave for a year or so.

    I hope you can yield some wisdom on my current affairs. You have done well so far, of which i am grateful. I am learning more each time i have an issue.
     
  4. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    You installed a desktop on a server? Why?
     
  5. jdvdt

    jdvdt New Member

    I use the old machine for learning linux and also educational games for my kids.
     

Share This Page