ISPCONFIG 3 not updating server data

Discussion in 'Installation/Configuration' started by gjvblack, Jul 24, 2009.

  1. gjvblack

    gjvblack New Member

    Hello,

    I have ispconfig 3 installed and it was working until i upgraded my system to ubuntu 9.04. Now the information on ISP under the Monitor tab isnt updating. I cant see my current stats, only up until it stopped working, is there a way to enable it again or see if its something thats not giving it permission to do so? thanks!

    -gerardo
     
  2. Gleno0h

    Gleno0h New Member

    edit; till will help you, sorry.
     
    Last edited: Jul 24, 2009
  3. till

    till Super Moderator Howtoforge Staff HowtoForge Supporter ISPConfig Developer

    @Gleno0h Do not post to every thread you find. Your problem is handled in your thread http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=37660 and its unlikely that the problem of gjvblack is related to yours. As he wrote, he updated ubuntu!

    @gjvblack

    1) Which ISPConfig version do you have installed?
    2) From which Ubuntu version did you update to 9.04?
     
  4. gjvblack

    gjvblack New Member

    I have upgraded to the newest ISPConfig 3.0.1.4 beta version. I though upgrading and reconfiguring the services would help but it hasn't fixed anything so im still having this issue.

    I upgraded from ubuntu 8.10, i did a sudo do-release-upgrade command to upgrade it and it worked, but stopped updating ever since.
     
  5. till

    till Super Moderator Howtoforge Staff HowtoForge Supporter ISPConfig Developer

    1) Does configuration changes e-g- when you add a wesbite get written to disk?
    2) Please post the output of:

    crontab -l

    as root user.
     
  6. gjvblack

    gjvblack New Member

    i've reinstalled everything and installed to 3.0.1.3 and it seems to work now....
     
    Last edited: Jul 28, 2009

Share This Page