ISPConfig 3.2.7p1 User unknown in virtual mailbox table

Discussion in 'General' started by NestorF, Nov 19, 2021.

  1. NestorF

    NestorF New Member

    after update to 3.2.7p1 I'd start having "User unknown in virtual table" just in some accounts. OS was on Debian 9 and also update to 10, but no changes. Don't seem to be a global configuration issue, because some accounts work perfectly. I'm running IspConfig on dozens of servers for years with no issues, so now I'm lost. Any clue ?
     
  2. Taleman

    Taleman Well-Known Member HowtoForge Supporter

    So upgraded Debian 9 to debian 10? Did you force reconfigure services in ISPConfig after the debian upgrade?
    When is this "User unknown in virtual table" error showing up? What is being sent or received? Does the use exist?
     
  3. Jesse Norell

    Jesse Norell ISPConfig Developer Staff Member ISPConfig Developer

    Do you have any old conf-custom templates that need removed or updated? Please post actual mail logs, that error message is incomplete.
     
  4. NestorF

    NestorF New Member

    Easy solution. Go to Tools -> Resync, and in my case, just Mailboxes.
     
    Jesse Norell likes this.
  5. NestorF

    NestorF New Member

    Didn't change nothing global. Thank you!
     
  6. NestorF

    NestorF New Member

    Users exist, no quota issues. All mailboxes sent with no problems and just a few account couldn't receive.
    What I did was: Tools -> Resync and just check Mailboxes. Problem solved. Thank you !
     
    ahrasis likes this.

Share This Page