ispconfig 3.1 No E-Mail - Server found!

Discussion in 'Installation/Configuration' started by zustudios, Jan 24, 2017.

  1. zustudios

    zustudios Member

    I have a fresh install of Ispconfig 3.1 and I keep getting: No E-Mail - Server found!
    I have a roundcube login but I can't login.
     
  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Where do you get the messae No E-Mail - Server found! ?
     
  3. zustudios

    zustudios Member

    When I click the mail icon on the control panel. I changed the link to roundcube and still got the same message.
     
  4. zustudios

    zustudios Member

    How do I reinstall roundcube?
     
  5. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Check the roundcube configuration file in /etc/roundcube/ and ensure that the settings for the smtp and imap server are correct in that file.
     
  6. zustudios

    zustudios Member

    $config['smtp_server'] = 'localhost';
    I don't see a imap server option
     
  7. zustudios

    zustudios Member

    I set them to localhost and 127.0.0.1 and I still get: login failed
     
  8. Jesse Norell

    Jesse Norell Well-Known Member

    Look for $config['default_host']
     
  9. zustudios

    zustudios Member

    It's localhost
     
  10. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Roundcube is installed on the mail server, not another server?
     
  11. zustudios

    zustudios Member

  12. Jesse Norell

    Jesse Norell Well-Known Member

    check your webserver error log. If you have reinstalled using the same server name maybe your browser has bad data cached too, try clearing your browser cache and cookies and restarting it if the error log doesn't find anything.
     

Share This Page