ispconfig 3.0.4.3 mail problem

Discussion in 'Installation/Configuration' started by DeonisRay, Feb 17, 2012.

  1. DeonisRay

    DeonisRay New Member

    Good day.
    After upgrade to ispconfig 3.0.4.3, i can not add new mail box.
    ISPConfig Cron-log
    HTML:
    PHP Fatal error:  vlibTemplate Error: Parse error!<br>To debug this file, use vlibTemplateDebug instead of vlibTemplate in the class instantiation(i.e. new vlibTemplateDebug). in /usr/local/ispconfig/server/lib/classes/tpl_error.inc.php o
    n line 83
    
     
  2. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    I've added this to our bugtracker, so we will check that.
     
  3. DeonisRay

    DeonisRay New Member

    i can add ispcofig debug log?
     
  4. DeonisRay

    DeonisRay New Member

    I solved this problem
    for an experiment I removed
    HTML:
    $ level
    at 83 bar
    in file /usr/local/ispconfig/server/lib/classes/tpl_error.inc.php
    it turned
    HTML:
    82  if ($ msg = $ error_codes [$ code]) {
    83              trigger_error ($ msg);
    84       } Else {
    
    and all worked
     
    Last edited: Feb 19, 2012
  5. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    What exactly did you change?

    When you got the error, was this with a standard ISPConfig installation, or did you modify any files?
     
  6. DeonisRay

    DeonisRay New Member

    It was with a standard ISPConfig installation
     
  7. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Tested this and I cant reproduce your problem. Mailboxes get added fine and without a error in ISPConfig 3.0.4.3.

    Have you modified a file in /usr/local/ispconfig/server/conf or are there any files in /usr/local/ispconfig/server/conf-custom/ or its subfolders?
     
    Last edited: Feb 20, 2012

Share This Page