ISPConfig 3.0.1.1 released

Discussion in 'General' started by till, Mar 31, 2009.

  1. pinguinito

    pinguinito New Member

    First check in the jobqueue if your site has been created
    I't show all ok: all the insert , update, delete.

    and then check on the shell if the vhots file is created

    I don't see any virtual hots file and /var/www/clients/ just show me one cliente0
    and I have one more
    the website I tried to make was for cliente0 and I did't not see any more file than the web is working perfect and my ISPconfig does't show me in the control panel.

    I apoligice for post 2 times.
    Thanks
     
  2. madmac007

    madmac007 New Member

    Ispconfig 3

    Sorry about this dumb question,

    Is ispconfig 3 still Beta?

    Thanks

    madmac
     
  3. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Thats ok. Client0 there is just one client0 folder even if you have hundreds of websites as long as the sites belong to the same client. Vhost files are in /etc/apache2/sites-enabled/

    Ok, yu mean the new website is not shown in the list of sites in ISPConfig? Then you did not create a site yet, maybe you created an alias or subdomain?
     
  4. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    No, its not beta. Otherwise it would be labeled as beta in the release name.
     
  5. fastformer

    fastformer New Member

    Problem with mail

    Hi,

    I have followed the howtoforge tutorial :
    http://www.howtoforge.com/perfect-server-ubuntu-9.04-ispconfig-3

    Now I have a problem with emails for my main server. Well as you know in order to create email addresses, you'd have to create a mail domain then a mail box. So I go to ISPConfing and create a mail domain mydomain.tld and then go create a mail box [email protected].
    All good so far, and I can log into squirrelmail, which means the mysql record has been successfully created.
    The problem is with receiving email at this address. When i email this address I says: <[email protected]>: unknown user 'admin' and here's the report:

    Reporting-MTA: dns; mydomain.tld
    X-Postfix-Queue-ID: 7162CC953
    X-Postfix-Sender: rfc822; [email protected]
    Arrival-Date: Sun, 17 May 2009 13:52:50 +0000 (UTC)

    Final-Recipient: rfc822; [email protected]
    Original-Recipient: rfc822;[email protected]
    Action: failed
    Status: 5.1.1
    Diagnostic-Code: X-Postfix; unknown user: "admin"

    please help.
     
  6. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Please make a new thread. This thread is only for the release and not for any installation or usage problems.
     
  7. fastformer

    fastformer New Member

    ok done. sorry didn't know.
     

Share This Page