ISPConfig 2 Roundcube blank page after login

Discussion in 'Installation/Configuration' started by cripperz, Oct 24, 2009.

  1. cripperz

    cripperz New Member

    Hi All,

    i am running ISPconfig 2 on Ubuntu Server 8.04 LTS.

    I have emails running perfectly fine and no problem using UEBIMIAU webmail. But when i tried using roundcube 0.3, it is showing a blank page after logging in.

    Anyone facing similar issues and manage to resolve this ? Please advise =)
     
  2. till

    till Super Moderator Howtoforge Staff HowtoForge Supporter ISPConfig Developer

    Do youb get any errors in the apache logs in /root/ispconfig/httpd/log/
     
  3. cripperz

    cripperz New Member

    hi there,

    thanks for replying. yeah it seems i did get some error in the log

    [Mon Nov 2 06:11:43 2009] [notice] Apache configured -- resuming normal operations
    [Mon Nov 2 06:11:43 2009] [notice] Accept mutex: sysvsem (Default: sysvsem)
    [Thu Nov 5 03:27:29 2009] [error] [client 192.168.1.100] File does not exist: /home/admispconfig/ispconfig/web/roundcube
     
  4. cripperz

    cripperz New Member

    Hi again,

    i tried renaming the folder roundcubemail to roundcube. I receiving another error_log and the file roundcubemail.tar.gz is existing in the following folder with file permission 777

    [Mon Nov 2 06:11:43 2009] [notice] Accept mutex: sysvsem (Default: sysvsem)
    [Thu Nov 5 03:27:29 2009] [error] [client 192.168.1.100] File does not exist: /home/admispconfig/ispconfig/web/roundcube
    [Thu Nov 5 03:33:55 2009] [error] [client 127.0.0.1] File does not exist: /home/admispconfig/ispconfig/web/roundcube
    [Thu Nov 5 03:34:57 2009] [error] [client 192.168.1.100] File does not exist: /home/admispconfig/ispconfig/web/roundcubemail.tar.gz/
     
  5. cripperz

    cripperz New Member

    ok nvm. i have tried re-install again and by deleting the files first before re-installing. it works now. =)
     

Share This Page