Is it me or them problem sending mail

Discussion in 'Installation/Configuration' started by BoloMarkIII, Mar 26, 2009.

  1. BoloMarkIII

    BoloMarkIII New Member

    I have another thread related to this but I gave up on it.
    http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=31977

    I created a web server with OpenSuse 11 using the perfect server setup.
    All works great running 2 web sites (2 domains) except sending mail to 1 particular domain.

    The company I set this all up for has 3 web sites 2 I host the 3rd hosted by AMATechtel.

    E-mail for the 2 domains I host CAN send to anybody EXCEPT the the e-mail of the 3rd domain hosted by AMA.
    This is the bounce back received:
    Code:
    Mar 26 10:20:36 vserver1 postfix/smtpd[9098]: connect from hxxx.60.22.xx.static.ip.windstream.net[xx.22.60.xxx]
    Mar 26 10:20:36 vserver1 postfix/smtpd[9098]: NOQUEUE: reject: RCPT from hxxx.60.22.xx.static.ip.windstream.net[xx.22.60.xxx]: 550 5.1.1 <[email protected]>: Recipient address rejected: User unknown in local recipient table; from=<[email protected]> to=<[email protected]> proto=ESMTP helo=<production>
    I altered code to hide email addy and IP.

    Nobody else has trouble sending to the 3rd site hosted by AMA only MY server.
    I contacted them and they report that my server is not on any blacklist of theres and it has to be a problem with my server not them.
    Checks on MXtoolbox.com report no blacklist.

    Clients on my server CAN send to ALL except domain hosted by AMA.
     
  2. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Did you also create a web site for web3.com in ISPConfig?
    IS web3.com listed in /etc/postfix/local-host-namnes or /etc/postfix/virtusertable?
     
  3. BoloMarkIII

    BoloMarkIII New Member

    No I did not.

    My server hosts sites web1 and web2.

    Web3 is hosted by AMA.

    MY server with web1 and web2 email clients can send mail no problems to ALL except web3 hosted by AMA.

    Web3 hosted by AMA clients can receive email from ALL except web1 and web2 hosted on my server.

    Again when sending mail from my server hosting web1 and web2 only web3 rejects with the bounce back message. All other email sent by web1 or web2 to any other domain deliver fine.
     
  4. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Are hxxx.60.22.xx.static.ip.windstream.net[xx.22.60.xxx] the correct hostname and IP of the recipient's mail server? Are you sure that [email protected] exists?
     

Share This Page