Installed ISP3 added website, not showing

Discussion in 'Installation/Configuration' started by Apox, Mar 4, 2012.

  1. Apox

    Apox New Member

    I installed ISP3 some hours ago. After the install i added a client and then added my website i just test all kind of things on (www.playguru.info)

    It's not working. I cant access the site i just get that it cant be found but when i go to my ip adress i see the site.

    Why are my site just an ip adress ?

    Have i missed something ?

    Thanks
     
  2. kwickcut

    kwickcut Member

    do you have port 80 pointed to the server? when u type in your server ip example 192.168.1.112 do you see the message
    Code:
    It works!
    
    This is the default web page for this server.
    
    The web server software is running but no content has been added, yet.
     
  3. Apox

    Apox New Member

    I see the

    Welcome to your website!
    This is the default index page of your website.

    This file may be deleted or overwritten without any difficulty. This is produced by the file index.html in the web directory.

    For questions or problems please contact support.


    I only have one ip.

    How do i see if port 80 are pointed to the server ?
    HTTP Ports:
    80,443
    I followed the guide.
     
    Last edited: Mar 4, 2012
  4. kwickcut

    kwickcut Member

    in your router check port forwarding and make sure that port 80 is pointed to the servers internal ip

    example 192.168.1.112:80

    just google port forwarding with your router version to see how to do this


    also i noticed that you are using your own dns server is your ip static or dynamic. if its dynamic you should use a redirect service like dnspark or affraiddns. these are park sites and redirect traffic to your dynamic ip
     
    Last edited: Mar 4, 2012
  5. Apox

    Apox New Member

    Im on vps. I only have one ip so i guess it's a static ip?

    I have more than 1 site also, i have 3 sites i gonna have on the VPS.
     
    Last edited: Mar 4, 2012
  6. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    When you select the IP address for your website in ISPConfig, dod you select * or your server's IP?
     

Share This Page