imap dont work

Discussion in 'Installation/Configuration' started by tesquenure, Sep 27, 2011.

  1. tesquenure

    tesquenure New Member

    Hi,

    All mail created with pop and imap.
    Telnet imap from server work.
    Telnet imap from internet dont work.

    The service is up, i dont add it in firewall.

    netstat -tap

    Code:
    tcp        0      0 *:https                 *:*                     LISTEN      6706/apache2    
    tcp        0      0 localhost:10024         *:*                     LISTEN      810/amavisd (master
    tcp        0      0 localhost:10025         *:*                     LISTEN      1731/master     
    tcp        0      0 *:mysql                 *:*                     LISTEN      658/mysqld      
    tcp        0      0 *:http-alt              *:*                     LISTEN      6706/apache2    
    tcp        0      0 *:www                   *:*                     LISTEN      6706/apache2    
    tcp        0      0 *:tproxy                *:*                     LISTEN      6706/apache2    
    tcp        0      0 *:ftp                   *:*                     LISTEN      14964/pure-ftpd (SE
    tcp        0      0 ww1.mydomain.com:domain       *:*                     LISTEN      666/named       
    tcp        0      0 localhost:domain        *:*                     LISTEN      666/named       
    tcp        0      0 *:ssh                   *:*                     LISTEN      732/sshd        
    tcp        0      0 *:smtp                  *:*                     LISTEN      1731/master     
    tcp        0      0 localhost:953           *:*                     LISTEN      666/named   
    tcp6       0      0 [::]:imaps              [::]:*                  LISTEN      12509/couriertcpd
    tcp6       0      0 [::]:pop3s              [::]:*                  LISTEN      12549/couriertcpd
    tcp6       0      0 [::]:pop3               [::]:*                  LISTEN      1601/couriertcpd
    tcp6       0      0 [::]:[COLOR="Red"]imap2[/COLOR]              [::]:*                  LISTEN      1551/couriertcpd
    tcp6       0      0 [::]:ftp                [::]:*                  LISTEN      14964/pure-ftpd (SE
    tcp6       0      0 [::]:domain             [::]:*                  LISTEN      666/named       
    tcp6       0      0 [::]:ssh                [::]:*                  LISTEN      732/sshd        
    tcp6       0      0 ip6-localhost:953       [::]:*                  LISTEN      666/named  
     
  2. Mark_NL

    Mark_NL New Member

    I'm guessing a firewall issue?
    If the server is behind a router, is the port forwarded to the server?
     
  3. tesquenure

    tesquenure New Member

    Hi,

    I dont think.

    Because i just change the server from ispconfig 2 to 3 with the same IP on the same cable.

    And its work before on ispconfig 2.

    Thx
     
  4. Mark_NL

    Mark_NL New Member

    enable debug in /etc/courier/authdaemonrc

    restart the service and try to login from an external host, and track the log file with

    tail -f /var/log/mail.log

    see if you can find some authentication errors.
     

Share This Page