Im lost with tut

Discussion in 'Installation/Configuration' started by judgey, Jan 21, 2018.

  1. judgey

    judgey New Member

    Hope this is the right forum sorry if not.

    Im doing a fresh install on Debian 9...

    On the tutorial it says...
    Here is mine...
    I can not work out where to add it could someone help me with an example with mine at all please?

    Im a newbie learning
     
  2. Taleman

    Taleman Active Member HowtoForge Supporter

    Edit the line with UUID=89f03c59-795a-454c-818c-e67182f01ccc. That is Your root or / partition.
     
  3. judgey

    judgey New Member

    How much is it to get someone to install it on my server?

    I can do most of it but this is stopping me :( every time i edit it i get errors after so im not editing the right bit.
     
  4. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

  5. judgey

    judgey New Member

    with the auto script im getting same error :(
     
  6. Taleman

    Taleman Active Member HowtoForge Supporter

    Did You run The auto script on The server where fstab was already modified? The script only works If run on clean OS base install. You must start again with empty disk, install OS base And run auto script.
     
  7. judgey

    judgey New Member

    ok thanks will try again
     
  8. judgey

    judgey New Member

    did the autoinstall script seems to of worked on ubuntu newest but gave me no details on login, did try admin admin but no joy.
     
  9. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

Share This Page