I had problem when installed ISPConfig 3 on centOS 5.3

Discussion in 'General' started by nopek, Mar 7, 2010.

  1. nopek

    nopek New Member

    I had problem when installed ISPConfig 3 on centOS 5.3

    Restarting services ...
    Stopping MySQL: [ OK ]
    Starting MySQL: [ OK ]
    Stopping saslauthd: [FAILED]
    Starting saslauthd: [ OK ]
    Stopping httpd: [ OK ]
    httpd: Could not reliably determine the server's fully qualified domain name, using localhost.localdomain for ServerName
    [Mon Mar 08 01:05:16 2010] [warn] NameVirtualHost *:80 has no VirtualHosts
    Starting httpd: [FAILED]
    Installation completed.
    [[email protected] install]# /etc/init.d/httpd start
    Starting httpd: [Mon Mar 08 01:14:28 2010] [warn] NameVirtualHost *:80 has no VirtualHosts
    [FAILED]

    ...and then I`ll try restart service httpd:

    [[email protected] install]# /etc/init.d/httpd restart
    Stopping httpd: [FAILED]
    Starting httpd: [Mon Mar 08 01:26:03 2010] [warn] NameVirtualHost *:80 has no VirtualHosts
    [FAILED]
     
  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    The warning "[warn] NameVirtualHost *:80 has no VirtualHosts" is not the resaon for the failed message, please take a look into the apache error.log.
     
  3. abubin

    abubin New Member

    try editing your httpd.conf file change the *:80 to only *

    But take note if you are going to use https, it has to be *:80 or else apache will throw you some errors again.

    But yeah, the warning is not the one causing httpd to fail.
     

Share This Page