I few problems with my VPS

Discussion in 'Installation/Configuration' started by IM NetworkSolutions, Feb 3, 2015.

  1. IM NetworkSolutions

    IM NetworkSolutions New Member

    I followed the tutorial https://www.howtoforge.com/perfect-server-centos-7-x86_64-nginx-dovecot-ispconfig-3
    and managed to install my server. I set up all necessary things in admin panel.
    After that I add a client and installed wordpress through the APS installer that comes with ispconfig.
    I also managed to setup wordpress multisite and added the rules to nginx tab on domain for website.
    Pretty links work and website works accept:

    1. I can't add any plugins from wordpress plugin library inside admin panel for the network .
    The message I get is:
    "An unexpected fault occurred. Something can be wrong with WordPress.org or the server configuration. If you keeps seeing this problem, visit support forum"

    2. I can't seem to get mail working.
    I had the roundcubemail panel working but I can't send or recieve emails

    My email log looks like this:
    Code:
    Feb 3 18:59:30 swe1 postfix/qmgr[1230]: D1C141EFA: from=<[email protected]>, size=847, nrcpt=1 (queue active)
    Feb 3 18:59:30 swe1 postfix/smtp[2556]: connect to 127.0.0.1[127.0.0.1]:10024: Connection refused
    Feb 3 18:59:30 swe1 postfix/smtp[2557]: connect to 127.0.0.1[127.0.0.1]:10024: Connection refused
    Feb 3 18:59:30 swe1 postfix/smtp[2556]: 34FCD1AA4: to=<[email protected]>, orig_to=<root>, relay=none, delay=17175, delays=17175/0.03/0/0, dsn=4.4.1, status=deferred (connect to 127.0.0.1[127.0.0.1]:10024: Connection refused)
    Feb 3 18:59:30 swe1 postfix/smtp[2557]: C24C51EE7: to=<[email protected]>, orig_to=<root>, relay=none, delay=243976, delays=243976/0.05/0/0, dsn=4.4.1, status=deferred (connect to 127.0.0.1[127.0.0.1]:10024: Connection refused)
    Feb 3 18:59:30 swe1 postfix/smtp[2556]: connect to 127.0.0.1[127.0.0.1]:10024: Connection refused
    Feb 3 18:59:30 swe1 postfix/smtp[2557]: connect to 127.0.0.1[127.0.0.1]:10024: Connection refused
    Feb 3 18:59:30 swe1 postfix/smtp[2557]: D1C141EFA: to=<[email protected]>, orig_to=<root>, relay=none, delay=92776, delays=92776/0.09/0/0, dsn=4.4.1, status=deferred (connect to 127.0.0.1[127.0.0.1]:10024: Connection refused)
    Feb 3 18:59:30 swe1 postfix/smtp[2556]: 24ACB23C3: to=<[email protected]om>, orig_to=<root>, relay=none, delay=168375, delays=168375/0.08/0.02/0, dsn=4.4.1, status=deferred (connect to 127.0.0.1[127.0.0.1]:10024: Connection refused)
    Feb 3 18:59:38 swe1 clamd[805]: No stats for Database check - forcing reload
    Feb 3 18:59:39 swe1 clamd[805]: Reading databases from /var/lib/clamav
    Feb 3 18:59:46 swe1 clamd[805]: Database correctly reloaded (3730485 signatures)
    Feb 3 19:00:02 swe1 dovecot: imap-login: Disconnected (disconnected before auth was ready, waited 0 secs): user=<>, rip=::1, lip=::1, secured, session=<uSwP1zIOMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB>
    Feb 3 19:00:02 swe1 postfix/smtpd[2608]: connect from localhost[::1]
    Feb 3 19:00:02 swe1 dovecot: pop3-login: Disconnected (no auth attempts in 0 secs): user=<>, rip=::1, lip=::1, secured, session=<5qYR1zIOXgAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB>
    Also my system log looks like this:
    Code:
    Feb 3 19:48:40 swe1 named[762]: client 127.0.0.1#34801 (api.wordpress.org.independent-hoster.com): query (cache) 'api.wordpress.org.independent-hoster.com/AAAA/IN' denied
    Feb 3 19:49:01 swe1 systemd: Starting Session 86 of user root.
    Feb 3 19:49:01 swe1 systemd: Started Session 86 of user root.
    Feb 3 19:49:42 swe1 named[762]: client 127.0.0.1#42726 (www.gotlands-webbservice.com): query (cache) 'www.gotlands-webbservice.com/A/IN' denied
    Feb 3 19:49:42 swe1 named[762]: client 127.0.0.1#42726 (www.gotlands-webbservice.com): query (cache) 'www.gotlands-webbservice.com/AAAA/IN' denied
    Feb 3 19:49:42 swe1 named[762]: client 127.0.0.1#42726 (www.gotlands-webbservice.com): query (cache) 'www.gotlands-webbservice.com/A/IN' denied
    Feb 3 19:49:42 swe1 named[762]: client 127.0.0.1#42726 (www.gotlands-webbservice.com): query (cache) 'www.gotlands-webbservice.com/AAAA/IN' denied
    Feb 3 19:49:42 swe1 named[762]: client 127.0.0.1#33919 (www.gotlands-webbservice.com.independent-hoster.com): query (cache) 'www.gotlands-webbservice.com.independent-hoster.com/A/IN' denied
    Feb 3 19:49:42 swe1 named[762]: client 127.0.0.1#33919 (www.gotlands-webbservice.com.independent-hoster.com): query (cache) 'www.gotlands-webbservice.com.independent-hoster.com/AAAA/IN' denied
    Feb 3 19:49:42 swe1 named[762]: client 127.0.0.1#33919 (www.gotlands-webbservice.com.independent-hoster.com): query (cache) 'www.gotlands-webbservice.com.independent-hoster.com/A/IN' denied
    Feb 3 19:49:42 swe1 named[762]: client 127.0.0.1#33919 (www.gotlands-webbservice.com.independent-hoster.com): query (cache) 'www.gotlands-webbservice.com.independent-hoster.com/AAAA/IN' denied
    Feb 3 19:49:46 swe1 clamd: SelfCheck: Database status OK.
    Feb 3 19:50:01 swe1 systemd: Created slice user-41.slice.
    Feb 3 19:50:01 swe1 systemd: Starting Session 89 of user mailman.
    Feb 3 19:50:01 swe1 systemd: Started Session 89 of user mailman.
    Feb 3 19:50:01 swe1 systemd: Created slice user-5001.slice.
    Feb 3 19:50:01 swe1 systemd: Starting Session 88 of user getmail.
    Feb 3 19:50:01 swe1 systemd: Started Session 88 of user getmail.
    Feb 3 19:50:01 swe1 systemd: Starting Session 87 of user root.
    Feb 3 19:50:01 swe1 systemd: Started Session 87 of user root.
    Feb 3 19:50:02 swe1 pure-ftpd: ([email protected]::1) [INFO] New connection from ::1
    Feb 3 19:50:02 swe1 pure-ftpd: ([email protected]::1) [INFO] Logout.
    Feb 3 19:51:01 swe1 systemd: Starting Session 90 of user root.
    Feb 3 19:51:01 swe1 systemd: Started Session 90 of user root.
    Any Idea on what can be done to solve these problems?

    I tried to follow the guide before posting question here but when logging in as root in terminal on server and execute:
    Code:
    wget -q -O htf-common-issues.php "http://gitplace.net/pixcept/ispconfig-tools/raw/stable/htf-common-issues.php" && php -q htf-common-issues.php
    nothing happens..

    Sorry, I am a Cpanel user before and get tired of it and decided to switch to ispconfig

    Best Regards,
    Mario
     
  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Regarding mail issue: Amavisd is not started, please start the amvisd service.

    Regarding website problem: Please ensure that you use php mode php-fcgi or php-fpm and that suexec is enabled in the website. If thats ok, then take a look at the error.log of the website to find the reason for the problem. the error.log is in the log folder of the website.
     
  3. IM NetworkSolutions

    IM NetworkSolutions New Member

    I will check that and report if problem still occurs..
     
  4. IM NetworkSolutions

    IM NetworkSolutions New Member

    I have tried to start amavisd but I get errors:
    Code:
    Feb 5 15:15:23 swe1 systemd: amavisd.service: control process exited, code=exited status=13
    Feb 5 15:15:23 swe1 systemd: Failed to start Amavisd-new is an interface between MTA and content checkers..
    Feb 5 15:15:23 swe1 systemd: Unit amavisd.service entered failed state.
    Feb 5 15:15:23 swe1 systemd: amavisd.service holdoff time over, scheduling restart.
    Feb 5 15:15:23 swe1 systemd: Stopping Amavisd-new is an interface between MTA and content checkers
    when using :
    Code:
    sudo service amavisd status
    I get:
    Code:
    Redirecting to /bin/systemctl status  amavisd.service
    amavisd.service - Amavisd-new is an interface between MTA and content checkers.
       Loaded: loaded (/usr/lib/systemd/system/amavisd.service; enabled)
       Active: failed (Result: start-limit) since tor 2015-02-05 15:15:23 CET; 15min ago
         Docs: http://www.ijs.si/software/amavisd/#doc
      Process: 2058 ExecStart=/usr/sbin/amavisd -c /etc/amavisd/amavisd.conf (code=exited, status=13)
    
    feb 05 15:15:23 swe1.independent-hoster.com systemd[1]: amavisd.service: cont...
    feb 05 15:15:23 swe1.independent-hoster.com systemd[1]: Failed to start Amavi...
    feb 05 15:15:23 swe1.independent-hoster.com systemd[1]: Unit amavisd.service ...
    feb 05 15:15:23 swe1.independent-hoster.com systemd[1]: amavisd.service holdo...
    feb 05 15:15:23 swe1.independent-hoster.com systemd[1]: Stopping Amavisd-new ...
    feb 05 15:15:23 swe1.independent-hoster.com systemd[1]: Starting Amavisd-new ...
    feb 05 15:15:23 swe1.independent-hoster.com systemd[1]: amavisd.service start...
    feb 05 15:15:23 swe1.independent-hoster.com systemd[1]: Failed to start Amavi...
    feb 05 15:15:23 swe1.independent-hoster.com systemd[1]: Unit amavisd.service ...
    Hint: Some lines were ellipsized, use -l to show in full.
    when checking with:
    Code:
    systemctl status amavisd.service
    I get:
    Code:
    amavisd.service - Amavisd-new is an interface between MTA and content checkers.
       Loaded: loaded (/usr/lib/systemd/system/amavisd.service; enabled)
       Active: failed (Result: start-limit) since tor 2015-02-05 15:31:24 CET; 4min 3s ago
         Docs: http://www.ijs.si/software/amavisd/#doc
      Process: 2676 ExecStart=/usr/sbin/amavisd -c /etc/amavisd/amavisd.conf (code=exited, status=13)
    
    feb 05 15:31:24 swe1.independent-hoster.com systemd[1]: amavisd.service: cont...
    feb 05 15:31:24 swe1.independent-hoster.com systemd[1]: Failed to start Amavi...
    feb 05 15:31:24 swe1.independent-hoster.com systemd[1]: Unit amavisd.service ...
    feb 05 15:31:24 swe1.independent-hoster.com systemd[1]: amavisd.service holdo...
    feb 05 15:31:24 swe1.independent-hoster.com systemd[1]: Stopping Amavisd-new ...
    feb 05 15:31:24 swe1.independent-hoster.com systemd[1]: Starting Amavisd-new ...
    feb 05 15:31:24 swe1.independent-hoster.com systemd[1]: amavisd.service start...
    feb 05 15:31:24 swe1.independent-hoster.com systemd[1]: Failed to start Amavi...
    feb 05 15:31:24 swe1.independent-hoster.com systemd[1]: Unit amavisd.service ...
    Hint: Some lines were ellipsized, use -l to show in full.
    You have new post in /var/spool/mail/root
    
    Any Idea what is wrong?
    Also I cannot login to roundcubemail either..
     
  5. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Check the maillog if there are any additional errors logged for amavis.
     
  6. IM NetworkSolutions

    IM NetworkSolutions New Member

    My mail log looks like this:
    Code:
    Feb 6 13:55:01 swe1 postfix/smtpd[3531]: connect from localhost[::1]
    Feb 6 13:55:01 swe1 postfix/smtpd[3531]: lost connection after CONNECT from localhost[::1]
    Feb 6 13:55:01 swe1 postfix/smtpd[3531]: disconnect from localhost[::1]
    Feb 6 13:55:01 swe1 dovecot: imap-login: Disconnected (disconnected before auth was ready, waited 0 secs): user=<>, rip=::1, lip=::1, secured, session=<MV3E7WoOjgAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB>
    Feb 6 13:55:01 swe1 dovecot: pop3-login: Disconnected (no auth attempts in 0 secs): user=<>, rip=::1, lip=::1, secured, session=<v4rE7WoONgAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB>
    Feb 6 13:55:02 swe1 postfix/smtpd[3531]: connect from localhost[::1]
    Feb 6 13:55:02 swe1 postfix/smtpd[3531]: lost connection after CONNECT from localhost[::1]
    Feb 6 13:55:02 swe1 postfix/smtpd[3531]: disconnect from localhost[::1]
    Feb 6 13:55:02 swe1 dovecot: imap-login: Disconnected (disconnected before auth was ready, waited 0 secs): user=<>, rip=::1, lip=::1, secured, session=<afjF7WoOlgAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB>
    Feb 6 13:55:02 swe1 dovecot: pop3-login: Disconnected (no auth attempts in 0 secs): user=<>, rip=::1, lip=::1, secured, session=<1ULG7WoOPgAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB>
    Feb 6 13:55:49 swe1 clamd[798]: SelfCheck: Database status OK.
    Feb 6 13:56:01 swe1 postfix/smtpd[3531]: connect from localhost[::1]
    Feb 6 13:56:01 swe1 postfix/smtpd[3531]: lost connection after CONNECT from localhost[::1]
    Feb 6 13:56:01 swe1 postfix/smtpd[3531]: disconnect from localhost[::1]
    Feb 6 13:56:01 swe1 dovecot: imap-login: Disconnected (disconnected before auth was ready, waited 0 secs): user=<>, rip=::1, lip=::1, secured, session=<fBhS8WoOngAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB>
    Feb 6 13:56:01 swe1 dovecot: pop3-login: Disconnected (no auth attempts in 0 secs): user=<>, rip=::1, lip=::1, secured, session=<vGFS8WoORgAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB>
    Feb 6 13:57:01 swe1 postfix/smtpd[3531]: connect from localhost[::1]
    Feb 6 13:57:01 swe1 postfix/smtpd[3531]: lost connection after CONNECT from localhost[::1]
    Feb 6 13:57:01 swe1 postfix/smtpd[3531]: disconnect from localhost[::1]
    Feb 6 13:57:01 swe1 dovecot: imap-login: Disconnected (disconnected before auth was ready, waited 0 secs): user=<>, rip=::1, lip=::1, secured, session=<Yp3q9GoOpgAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB>
    Feb 6 13:57:01 swe1 dovecot: pop3-login: Disconnected (no auth attempts in 0 secs): user=<>, rip=::1, lip=::1, secured, session=<Fgjr9GoOTgAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB>
    Feb 6 13:58:01 swe1 postfix/smtpd[3531]: connect from localhost[::1]
    Feb 6 13:58:01 swe1 postfix/smtpd[3531]: lost connection after CONNECT from localhost[::1]
    Feb 6 13:58:01 swe1 postfix/smtpd[3531]: disconnect from localhost[::1]
    Feb 6 13:58:01 swe1 dovecot: imap-login: Disconnected (disconnected before auth was ready, waited 0 secs): user=<>, rip=::1, lip=::1, secured, session=<wGd1+GoOrgAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB>
    Feb 6 13:58:01 swe1 dovecot: pop3-login: Disconnected (no auth attempts in 0 secs): user=<>, rip=::1, lip=::1, secured, session=<qLJ1+GoOVgAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB>
    Feb 6 13:59:01 swe1 postfix/smtpd[3531]: connect from localhost[::1]
    Feb 6 13:59:01 swe1 postfix/smtpd[3531]: lost connection after CONNECT from localhost[::1]
    Feb 6 13:59:01 swe1 postfix/smtpd[3531]: disconnect from localhost[::1]
    Feb 6 13:59:01 swe1 dovecot: imap-login: Disconnected (disconnected before auth was ready, waited 0 secs): user=<>, rip=::1, lip=::1, secured, session=<E44P/GoOtgAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB>
    Feb 6 13:59:01 swe1 dovecot: pop3-login: Disconnected (no auth attempts in 0 secs): user=<>, rip=::1, lip=::1, secured, session=<zNgP/GoOXgAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB>
    Feb 6 14:00:02 swe1 postfix/smtpd[3531]: connect from localhost[::1]
    Feb 6 14:00:02 swe1 postfix/smtpd[3531]: lost connection after CONNECT from localhost[::1]
    Feb 6 14:00:02 swe1 postfix/smtpd[3531]: disconnect from localhost[::1]
    Feb 6 14:00:02 swe1 dovecot: imap-login: Disconnected (disconnected before auth was ready, waited 0 secs): user=<>, rip=::1, lip=::1, secured, session=<oqyq/2oOvgAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB>
    Feb 6 14:00:02 swe1 dovecot: pop3-login: Disconnected (no auth attempts in 0 secs): user=<>, rip=::1, lip=::1, secured, session=<yrmq/2oOZgAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB>
    Feb 6 14:00:02 swe1 postfix/smtpd[3531]: connect from localhost[::1]
    Feb 6 14:00:02 swe1 postfix/smtpd[3531]: lost connection after CONNECT from localhost[::1]
    Feb 6 14:00:02 swe1 postfix/smtpd[3531]: disconnect from localhost[::1]
    Feb 6 14:00:02 swe1 dovecot: imap-login: Disconnected (disconnected before auth was ready, waited 0 secs): user=<>, rip=::1, lip=::1, secured, session=<xEyr/2oOxgAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB>
    Feb 6 14:00:02 swe1 dovecot: pop3-login: Disconnected (no auth attempts in 0 secs): user=<>, rip=::1, lip=::1, secured, session=<s1qr/2oObgAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB>
    Now my server is shutting down maybe every 3 days without any errors..
    Need some pointers on where to start fixing these problems..
    I have read the manual and also vakumcleaned the forum for some clues on what to do without success..
     
  7. IM NetworkSolutions

    IM NetworkSolutions New Member

    My warning logg for email reports:
    Code:
    Feb 8 00:27:55 swe1 postfix/error[1273]: warning: mysql:/etc/postfix/mysql-virtual_relaydomains.cf: table lookup problem
    Feb 8 00:27:55 swe1 postfix/error[1273]: warning: 2D8701AA4: flush service failure
    Feb 8 00:27:55 swe1 postfix/error[1279]: warning: connect to mysql server 127.0.0.1: Can't connect to MySQL server on '127.0.0.1' (111)
    Feb 8 00:27:55 swe1 postfix/error[1279]: warning: mysql:/etc/postfix/mysql-virtual_relaydomains.cf: table lookup problem
    Feb 8 00:27:55 swe1 postfix/error[1279]: warning: 0651D19: flush service failure
    Feb 8 00:28:01 swe1 clamd[782]: Loaded 3730485 signatures.
    Feb 8 00:28:02 swe1 clamd[782]: LOCAL: Unix socket file /var/run/clamd.amavisd/clamd.sock
    Feb 8 00:28:02 swe1 clamd[782]: LOCAL: Setting connection queue length to 200
    Feb 8 00:28:02 swe1 clamd[782]: Limits: Global size limit set to 104857600 bytes.
    Feb 8 00:28:02 swe1 clamd[782]: Limits: File size limit set to 26214400 bytes.
    Feb 8 00:28:02 swe1 clamd[782]: Limits: Recursion level limit set to 16.
    Feb 8 00:28:02 swe1 clamd[782]: Limits: Files limit set to 10000.
    Feb 8 00:28:02 swe1 clamd[782]: Limits: MaxEmbeddedPE limit set to 10485760 bytes.
    Feb 8 00:28:02 swe1 clamd[782]: Limits: MaxHTMLNormalize limit set to 10485760 bytes.
    Feb 8 00:28:02 swe1 clamd[782]: Limits: MaxHTMLNoTags limit set to 2097152 bytes.
    Feb 8 00:28:02 swe1 clamd[782]: Limits: MaxScriptNormalize limit set to 5242880 bytes.
    Feb 8 00:28:02 swe1 clamd[782]: Limits: MaxZipTypeRcg limit set to 1048576 bytes.
    Feb 8 00:28:02 swe1 clamd[782]: Limits: MaxPartitions limit set to 50.
    Feb 8 00:28:02 swe1 clamd[782]: Limits: MaxIconsPE limit set to 100.
    Feb 8 00:28:02 swe1 clamd[782]: Archive support enabled.
    Feb 8 00:28:02 swe1 clamd[782]: Algorithmic detection enabled.
    Feb 8 00:28:02 swe1 clamd[782]: Portable Executable support enabled.
    Feb 8 00:28:02 swe1 clamd[782]: ELF support enabled.
    Feb 8 00:28:02 swe1 clamd[782]: Mail files support enabled.
    Feb 8 00:28:02 swe1 clamd[782]: OLE2 support enabled.
    Feb 8 00:28:02 swe1 clamd[782]: PDF support enabled.
    Feb 8 00:28:02 swe1 clamd[782]: SWF support enabled.
    Feb 8 00:28:02 swe1 clamd[782]: HTML support enabled.
    Feb 8 00:28:02 swe1 clamd[782]: Self checking every 600 seconds.
    Feb 8 00:28:03 swe1 dovecot: imap-login: Disconnected (disconnected before auth was ready, waited 0 secs): user=<>, rip=::1, lip=::1, secured, session=<uwd744cO6gAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB>
    Feb 8 00:28:03 swe1 dovecot: pop3-login: Disconnected (no auth attempts in 0 secs): user=<>, rip=::1, lip=::1, secured, session=<wSF844cOAQAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB>
    Feb 8 00:28:03 swe1 postfix/smtpd[2098]: connect from localhost[::1]
    Feb 8 00:28:03 swe1 postfix/smtpd[2098]: lost connection after CONNECT from localhost[::1]
    Feb 8 00:28:03 swe1 postfix/smtpd[2098]: disconnect from localhost[::1]
    Feb 8 00:29:01 swe1 postfix/smtpd[2098]: connect from localhost[::1]
    Feb 8 00:29:01 swe1 postfix/smtpd[2098]: lost connection after CONNECT from localhost[::1]
    Feb 8 00:29:01 swe1 postfix/smtpd[2098]: disconnect from localhost[::1]
    Feb 8 00:29:01 swe1 dovecot: imap-login: Disconnected (disconnected before auth was ready, waited 0 secs): user=<>, rip=::1, lip=::1, secured, session=<mNfx5ocO8gAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB>
    Feb 8 00:29:01 swe1 dovecot: pop3-login: Disconnected (no auth attempts in 0 secs): user=<>, rip=::1, lip=::1, secured, session=<gOjx5ocOCQAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB>
    Feb 8 00:30:02 swe1 postfix/smtpd[2098]: connect from localhost[::1]
    Feb 8 00:30:02 swe1 postfix/smtpd[2098]: lost connection after CONNECT from localhost[::1]
    Feb 8 00:30:02 swe1 postfix/smtpd[2098]: disconnect from localhost[::1]
    Feb 8 00:30:02 swe1 dovecot: imap-login: Disconnected (disconnected before auth was ready, waited 0 secs): user=<>, rip=::1, lip=::1, secured, session=<4VOS6ocO+gAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB>
    Feb 8 00:30:02 swe1 dovecot: pop3-login: Disconnected (no auth attempts in 0 secs): user=<>, rip=::1, lip=::1, secured, session=<vHmS6ocOEQAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB>
    Feb 8 00:30:02 swe1 postfix/smtpd[2098]: connect from localhost[::1]
    Feb 8 00:30:02 swe1 postfix/smtpd[2098]: lost connection after CONNECT from localhost[::1]
    Feb 8 00:30:02 swe1 postfix/smtpd[2098]: disconnect from localhost[::1]
    Feb 8 00:30:02 swe1 dovecot: imap-login: Disconnected (disconnected before auth was ready, waited 0 secs): user=<>, rip=::1, lip=::1, secured, session=<qJWT6ocOAgAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB>
    Feb 8 00:30:02 swe1 dovecot: pop3-login: Disconnected (no auth attempts in 0 secs): user=<>, rip=::1, lip=::1, secured, session=</Z6T6ocOGQAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB>
    Feb 8 00:31:01 swe1 postfix/smtpd[2098]: connect from localhost[::1]
    Feb 8 00:31:01 swe1 postfix/smtpd[2098]: lost connection after CONNECT from localhost[::1]
    Feb 8 00:31:01 swe1 postfix/smtpd[2098]: disconnect from localhost[::1]
    Feb 8 00:31:01 swe1 dovecot: imap-login: Disconnected (disconnected before auth was ready, waited 0 secs): user=<>, rip=::1, lip=::1, secured, session=<LmAe7ocOCgAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB>
    Feb 8 00:31:01 swe1 dovecot: pop3-login: Disconnected (no auth attempts in 0 secs): user=<>, rip=::1, lip=::1, secured, session=<H60e7ocOIQAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB>
    Feb 8 00:32:01 swe1 postfix/smtpd[2098]: connect from localhost[::1]
    Feb 8 00:32:01 swe1 postfix/smtpd[2098]: lost connection after CONNECT from localhost[::1]
    Feb 8 00:32:01 swe1 postfix/smtpd[2098]: disconnect from localhost[::1]
    Feb 8 00:32:01 swe1 dovecot: imap-login: Disconnected (disconnected before auth was ready, waited 0 secs): user=<>, rip=::1, lip=::1, secured, session=<xDCp8YcOEgAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB>
    Feb 8 00:32:01 swe1 dovecot: pop3-login: Disconnected (no auth attempts in 0 secs): user=<>, rip=::1, lip=::1, secured, session=<3Xmp8YcOKQAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB>
    Feb 8 00:33:01 swe1 postfix/smtpd[2098]: connect from localhost[::1]
    Feb 8 00:33:01 swe1 postfix/smtpd[2098]: lost connection after CONNECT from localhost[::1]
    Feb 8 00:33:01 swe1 postfix/smtpd[2098]: disconnect from localhost[::1]
    Feb 8 00:33:01 swe1 dovecot: imap-login: Disconnected (disconnected before auth was ready, waited 0 secs): user=<>, rip=::1, lip=::1, secured, session=<CXND9YcOGgAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB>
    Feb 8 00:33:01 swe1 dovecot: pop3-login: Disconnected (no auth attempts in 0 secs): user=<>, rip=::1, lip=::1, secured, session=<UrtD9YcOMQAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB>
    Feb 8 00:34:02 swe1 postfix/smtpd[2098]: connect from localhost[::1]
    Feb 8 00:34:02 swe1 postfix/smtpd[2098]: lost connection after CONNECT from localhost[::1]
    Feb 8 00:34:02 swe1 postfix/smtpd[2098]: disconnect from localhost[::1]
    Feb 8 00:34:02 swe1 dovecot: imap-login: Disconnected (disconnected before auth was ready, waited 0 secs): user=<>, rip=::1, lip=::1, secured, session=<LpHd+IcOIgAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB>
    Feb 8 00:34:02 swe1 dovecot: pop3-login: Disconnected (no auth attempts in 0 secs): user=<>, rip=::1, lip=::1, secured, session=<VcLd+IcOOQAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB>
    Feb 8 00:35:01 swe1 postfix/smtpd[2098]: connect from localhost[::1]
    Feb 8 00:35:01 swe1 postfix/smtpd[2098]: lost connection after CONNECT from localhost[::1]
    Feb 8 00:35:01 swe1 postfix/smtpd[2098]: disconnect from localhost[::1]
    Feb 8 00:35:01 swe1 dovecot: imap-login: Disconnected (disconnected before auth was ready, waited 0 secs): user=<>, rip=::1, lip=::1, secured, session=<gj1s/IcOKgAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB>
    Feb 8 00:35:01 swe1 dovecot: pop3-login: Disconnected (no auth attempts in 0 secs): user=<>, rip=::1, lip=::1, secured, session=<02hs/IcOQQAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB>
    Feb 8 00:35:01 swe1 postfix/smtpd[2098]: connect from localhost[::1]
    Feb 8 00:35:01 swe1 postfix/smtpd[2098]: lost connection after CONNECT from localhost[::1]
    Feb 8 00:35:01 swe1 postfix/smtpd[2098]: disconnect from localhost[::1]
    Feb 8 00:35:01 swe1 dovecot: imap-login: Disconnected (disconnected before auth was ready, waited 0 secs): user=<>, rip=::1, lip=::1, secured, session=<7fxs/IcOMgAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB>
    Feb 8 00:35:01 swe1 dovecot: pop3-login: Disconnected (no auth attempts in 0 secs): user=<>, rip=::1, lip=::1, secured, session=<NApt/IcOSQAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB>
    I do not know where to start looking for solving of the problems I have..

    Maybe I should start from the beginning and re-install everything again?
     
  8. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    ISPConfig is not able to stop or reboot your server, so this must be caused by some other software. Is this a virtual server?
     
  9. IM NetworkSolutions

    IM NetworkSolutions New Member

    Yes it is a VPS with 1024 Mb memory and 1 core with ssd disk, I have checked the service log and do not see any strange with my hardware or with centos so I just assumed that the problem originates from ISPconfig stopping because some errors.
    Maybe I must be more clear, The service stops, not the server and my website is unreachable..

    Any Idea on why I have these problems, I also have tried to update but get errors so something is up with my setup, no working email, but the website when working loads swift and without problems

    Thanks so far anyway
     
  10. IM NetworkSolutions

    IM NetworkSolutions New Member

    I must add that I am not using dns from server, I use cloudflare dns and protection, maybe that can be a part of the problem?
     
  11. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Please post the output of:

    cat /proc/user_beancounters
     
  12. IM NetworkSolutions

    IM NetworkSolutions New Member

    I get:
    Code:
    cat: /proc/user_beancounters: File or catalog do not exist
     
  13. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Ok,so it is not openvz based. How much ram does your vps has?
     
  14. IM NetworkSolutions

    IM NetworkSolutions New Member

    My vps has 1,0 Gb of ram and I also have a swap added with the double amount. It bearly uses the swap at all.
     
  15. IM NetworkSolutions

    IM NetworkSolutions New Member

    I surely need some help here..
    I re-installed it and have not yet come to test if email is working..
    My problem is that I have not found any good "generic" code to use for nginx rules.
    I have setup a multi wordpress website with subdirectories and the rules that I ask for is:
    • Rules to add to domain inside ispconfig on "nginx Directives"
    • Rules (generic) to add for the use of "/webmail" for domains hosted
    Also is there any rules I must apply to the "Custom php.ini settings" field?
    Right now I have put this code there:
    Code:
    cgi.fix_pathinfo=1
    upload_max_filesize = 10M
    post_max_size = 50M
    max_execution_time = 6000
    Is that the correct place to add it to?

    I also is using clodflare..
    Is there any other code snippets that I need to add to my setup to work well with cloudflare?
    I have not yet started to use any caching plugin due to the lack of correct code to use for nginx.
    Any recommendation on which one to use?
    w3 total cache is a pain in the b*** to configurate and all seems to depend on what system you uses..
    Every plugin I have tried asks me to put rules in .htaccess file, which I do not have due to that I use nginx only

    Sorry for all the questions!
    Still learning and reading(a lot!!)
     
    Last edited: Feb 21, 2015
  16. S0ft

    S0ft Member HowtoForge Supporter

    Server1.example.com
    diferent
    server1email.example.com

    Maybe you are creating confusion
    I installed nginx and works very well
    I have several servers in Vz




    2:54 minutes must be different with 5:34 minutes
    the cloudflare scanner should not cause conflict if scans well services.
    I have managed to send many messages from nginx wheezy
     
  17. IM NetworkSolutions

    IM NetworkSolutions New Member

Share This Page