I delete Apache2's modules dir...

Discussion in 'Installation/Configuration' started by sumfvm, Apr 23, 2012.

  1. sumfvm

    sumfvm New Member

    Hi all,

    I fail with a miss "rm -rf modules" in /usr/lib/apache2 folder.

    To repair, I simply cp modules from another server and I reinstall the missing one through "aptitude reinstall libapache2-mod-suphp libapache2-mod-suphp libapache2-mod-fcgid libapache2-mod-passenger" but there is still problem.

    All the websites are fully functional (with their respective databases) but ISPconfig admin panel and PhpMyAdmin produce error 500 with:

    mysql.so, mysqli.so and pdo_mysql.so still exists...

    Any idea?

    Regards,
     
  2. dclardy

    dclardy New Member

    Can you try to reinstall php5-mysql?

    I think that will take care of it.
     
  3. sumfvm

    sumfvm New Member

    Already done but it don't change anything...

    Thank you ;)

    Note this is only the admin panel et phpmyadmin who meet a problem, the ~200 other websites with DB I host don't have any problem with their CMS...
     
  4. dclardy

    dclardy New Member

    Can you try to reinstall ISPConfig so that it can recreate the vhost for it?
     
  5. sumfvm

    sumfvm New Member

    For information:

    Is it not tricky?
     
  6. dclardy

    dclardy New Member

    Nope. It takes just a few minutes. You essentially run a manual upgrade process.
     
  7. sumfvm

    sumfvm New Member

    I do a manuel update (d/l of the last tar.gz and php updaate.php) and it changes anything...
     
  8. dclardy

    dclardy New Member

    Did you run these commands?

    Code:
    cd /tmp
    wget http://www.ispconfig.org/downloads/ISPConfig-3-stable.tar.gz
    tar xvfz ISPConfig-3-stable.tar.gz
    cd ispconfig3_install/install
    php -q update.php
     
  9. sumfvm

    sumfvm New Member

    Yes.

    Problem solved, I finaly do a "revert to snapshot", thanks ESXi, but my customers lost all the last 5 hours work they do... But it is a free service so...

    Thank you.

    It happends when I tried to install a simple plugin to Munin to see all vhost activity (documents, req,, traffic).
     

Share This Page