httpd failed?

Discussion in 'Server Operation' started by belethian, Dec 31, 2006.

  1. belethian

    belethian New Member

    I woke up this morning and found my e-mail box flooded with

    Warning: service httpd not running (server: -------------)!

    Message generated at December 31, 2006, 15:30.

    I checked my httpd.conf and it looks file
    [[email protected] run]# httpd -t
    Syntax OK

    the only thing i see in the error log is this

    [Sun Dec 31 04:02:06 2006] [notice] Digest: generating secret for digest authentication ...
    [Sun Dec 31 04:02:06 2006] [notice] Digest: done
    [Sun Dec 31 04:02:06 2006] [notice] LDAP: Built with OpenLDAP LDAP SDK
    [Sun Dec 31 04:02:06 2006] [notice] LDAP: SSL support unavailable
    [Sun Dec 31 04:02:06 2006] [notice] mod_python: Creating 4 session mutexes based on 256 max processes and 0 max threads.
    [Sun Dec 31 15:17:34 2006] [notice] suEXEC mechanism enabled (wrapper: /usr/sbin/suexec)
    [Sun Dec 31 15:19:50 2006] [notice] suEXEC mechanism enabled (wrapper: /usr/sbin/suexec)
    [Sun Dec 31 15:19:58 2006] [notice] suEXEC mechanism enabled (wrapper: /usr/sbin/suexec)


    any help would be great because i can not get httpd to restart and do not want to re-install this setup

    btw i am running centos 4.4 ( this was a lamp install )
     
  2. Mathias

    Mathias ISPConfig Developer ISPConfig Developer

    Try to reinstall SSL ... It may help...
     
  3. belethian

    belethian New Member

    Fixed,

    I started checking the ssl part of the logs etc

    found errors with a ssl cert with a reseller put on a domain
    unchecked the ssl access for that domain and restarted httpd, everything started working. guess they had a error in it

    Thanks for leading me in the right direction
     

Share This Page