How to add e-mail accounts

Discussion in 'Server Operation' started by cigraphics, Jul 15, 2007.

  1. cigraphics

    cigraphics New Member

    [RESOLVED]How to add e-mail accounts

    Hello,

    I'm new on this forum.

    I want to add some e-mail accounts to the server and i can't find the command
    I've followed "The Perfect Setup - OpenSuSE 10.2 (32bit)"
    http://www.howtoforge.com/perfect_setup_opensuse_10.2_p8

    and everything is working fine
    and i've added the Maildir because i don't want to install ispconfig i've installed webmin

    Thanks.

    Iulian
     
    Last edited: Jul 18, 2007
  2. falko

    falko Super Moderator

  3. cigraphics

    cigraphics New Member

    when i try to login from outlook it gives me this error

     
  4. falko

    falko Super Moderator

    Are you sure your password is correct?
    Also, you must send an email first to that account before you can log in for the first time.
    Did you disable AppArmor?
     
  5. cigraphics

    cigraphics New Member

    i'll try to disable apparmor thanks

    i disabled the apparmor but i still get this error:

     
    Last edited: Jul 18, 2007
  6. cigraphics

    cigraphics New Member

    now i can connect but i have another problem
    i can recive e-mails but i can't send


    OK NOW I RESOLVED THIS ONE
    but i have another problem i can't send e-mail to yahoo
    but to other .ro addreses i can send.

    PS: There is nothing in the bulk folder
     
    Last edited: Jul 17, 2007
  7. falko

    falko Super Moderator

    Please check if your server got blacklisted: http://www.mxtoolbox.com/blacklists.aspx
     
  8. crispin

    crispin New Member

    When to Disable AppArmor

    You don't need to rush to disable AppArmor. It is very easy to detect if AppArmor is causing a given problem. Just run "grep APPARMOR /var/log/audit/audit.log" and if AppArmor has blocked anything, it will say so there. If you get nothing back from that search, then AppArmor is not your problem, no need to disable it, your problem is elsewhere.

    If AppArmor *does* have an issue, you can also quickly fix it by running "logprof" as root, and AppArmor will offer to update your profiles to permit whatever the problem was to happen.
     
  9. cigraphics

    cigraphics New Member

    now everything is ok but i added another domain and i can't set the mail for it :(
     
  10. falko

    falko Super Moderator

    Any error messages? What's in the mail log?
     
  11. cigraphics

    cigraphics New Member

    i hadn't added the domain into the virtusertable and that was the problem thanks anyway
     

Share This Page