Hotmail problem

Discussion in 'Server Operation' started by erosbk, Aug 7, 2011.

  1. erosbk

    erosbk New Member

    My emails always arrives as spam in every hotmail/live mails... I am using postfix, is there something I can do to avoid this? of course, my mails are not spam...
     
  2. edge

    edge Active Member Moderator

  3. erosbk

    erosbk New Member

    Thank you edge for your answer, maybe you can help me with my problem...

    I have static IP, I had registered to SenderID program, I have registered to Junk Mail program too, and I have a SPF record (working correctly, "pass" status in every mail).

    I have no problem with GMAIL and Yahoo, only with Hotmail/Live. This is driven me crazy! This is a header of a mail received by hotmail:

    Code:
    Authentication-Results: hotmail.com; sender-id=pass (sender IP is 190.183.xyz.abc) [email protected]; dkim=neutral header.d=tecatest.com.ar; x-hmca=pass
    X-Message-Status: n:0:n
    X-SID-PRA: Firstname Lastname <[email protected]>
    X-SID-Result: Pass
    X-AUTH-Result: PASS
    X-Message-Delivery: Vj0xLjE7dXM9MDtsPTA7YT0wO0Q9MjtTQ0w9Ng==
    X-Message-Info: KCGDZPw8e2q43aOzVYjT2BuJxcURWbczc9UbaJTbiiUvELdevxLHtnoYfx28LoM5XaJyBe3PvfqZ2BHWyO5tIgmBjof09Q926PeDTOKWy4K71RLo0cw/HsI6h+E+jYibt55InCt+duw=
    Received: from mx1.tecatest.com.ar ([190.183.xyz.abc]) by SNT0-MC1-F18.Snt0.hotmail.com with Microsoft SMTPSVC(6.0.3790.4675);
    	 Sun, 7 Aug 2011 06:33:59 -0700
    Received: from localhost (localhost.localdomain [127.0.0.1])
    	by mx1.tecatest.com.ar (Postfix) with ESMTP id 8A3D330A13CD
    	for <[email protected]>; Sun,  7 Aug 2011 10:33:58 -0300 (ART)
    X-Virus-Scanned: Debian amavisd-new at mx1.tecatest.com.ar
    Received: from mx1.tecatest.com.ar ([127.0.0.1])
    	by localhost (mx1.tecatest.com.ar [127.0.0.1]) (amavisd-new, port 10024)
    	with ESMTP id nEZO4T6Izbwy for <[email protected]>;
    	Sun,  7 Aug 2011 10:33:58 -0300 (ART)
    Received: from [127.0.0.1] (unknown [190.172.82.157])
    	(Authenticated sender: [email protected])
    	by mx1.tecatest.com.ar (Postfix) with ESMTPSA id 0C50F30A0CF9
    	for <[email protected]>; Sun,  7 Aug 2011 10:33:57 -0300 (ART)
    Message-ID: <[email protected]>
    Date: Sun, 07 Aug 2011 10:34:02 -0300
    From: Firstname Lastname <[email protected]>
    User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:5.0) Gecko/20110624 Thunderbird/5.0
    MIME-Version: 1.0
    To: [email protected]
    Subject: Queridooooooooooo
    Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1; format=flowed
    Content-Transfer-Encoding: 7bit
    Return-Path: [email protected]
    X-OriginalArrivalTime: 07 Aug 2011 13:33:59.0501 (UTC) FILETIME=[A9DEAFD0:01CC5506]
    
    
    IP has reverse records too, I don't know what to do with this...

    Thanks for any future help...
     
    Last edited: Aug 7, 2011
  4. edge

    edge Active Member Moderator

  5. erosbk

    erosbk New Member

    That is not my server IP. Correct IP of my server is 190.183.254.110, and is not mark as spam in mxtoolbox

    The IP you posted is my ADS IP at home, mails are being originated by thunderbird at my home, and sent by my server at IP above.
     
  6. edge

    edge Active Member Moderator

    I've compared your headers with one from me, and they do not show big differences.

    Did you ask the "SenderID program" team what could cause your emails beeing marked as spam?
     
  7. erosbk

    erosbk New Member

    I registered to SenderID (as I can see in headers, senderID check is ok). Do you know where can I ask them about this? is the form provided for them the only way to ask?

    Someone here is having the same problem? this is driven me crazy, I have this problems for the last 3 months...

    Thanks in advance,
     
  8. edge

    edge Active Member Moderator

  9. erosbk

    erosbk New Member

    I did it, they said that my domain has been added to their systems... but my mails keep going to junk mail =(
     

Share This Page