Hotmail don't received email - CentOs 5.2 (32bts)

Discussion in 'Installation/Configuration' started by little_oak, Dec 3, 2008.

  1. little_oak

    little_oak New Member

    Hi There,

    I just did that and the mail did not arrive again. However, I did some more tests and it looks that reply mails arrive back to hotmail.
    So the situation is:
    my postfix->hotmail = do not arrive
    hotmail->my postfix->hotmail = arrives to both my postfix and hotmail too.


    Opteron 144
    1 gb ddr
    sata 80 gb
    CentOs 5.2 (32bts)


    My maillog:

    Dec 3 06:15:08 balder577 postfix/smtpd[2622]: connect from[]
    Dec 3 06:15:10 balder577 postfix/smtpd[2622]: 38D8C2C81C0:[], sasl_method=LOGIN, sasl_username=www1_falecom
    Dec 3 06:15:10 balder577 postfix/cleanup[2625]: 38D8C2C81C0: message-id=<3ED8168FAA334563B9D92EAD6E436CBD@ntebookjp>
    Dec 3 06:15:10 balder577 postfix/qmgr[2262]: 38D8C2C81C0: from=<[email protected]>, size=1510, nrcpt=1 (queue active)
    Dec 3 06:15:10 balder577 postfix/smtpd[2622]: disconnect from[]
    Dec 3 06:15:11 balder577 postfix/smtp[2627]: 38D8C2C81C0: to=<[email protected]>,[]:25, delay=1.2, delays=0.76/0.01/0.19/0.27, dsn=2.0.0, status=sent (250 <3ED8168FAA334563B9D92EAD6E436CBD@ntebookjp> Queued mail for delivery)
    Dec 3 06:15:11 balder577 postfix/qmgr[2262]: 38D8C2C81C0: removed
    Dec 3 06:15:11 balder577 dovecot: imap-login: Login: user=<www1_falecom>, method=PLAIN, rip=, lip=
    Dec 3 06:15:13 balder577 dovecot: IMAP(www1_falecom): Disconnected in IDLE

  2. edge

    edge Active Member Moderator

    Last edited: Dec 3, 2008
  3. little_oak

    little_oak New Member

    Fix spf!

    I fixed spf and others providers received emails, i added a domain, i will wait for adjusts (in SENDERID).
    If problem persists, i will be back...


    Ah, yahoo print in log this:

    Dec 3 09:40:27 balder577 postfix/smtp[8710]: 70E172C81E9: to=<[email protected]>,[]:25, delay=12, delays=8.2/0.06/3.9/0, dsn=4.0.0, status=deferred (host[] refused to talk to me: 421 Message from ( temporarily deferred - 4.16.50. Please refer to
    Dec 3 09:40:37 balder577 dovecot: IMAP(www1_falecom): Disconnected in IDLE

  4. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

  5. little_oak

    little_oak New Member

    Before Adjust, Perfect mail server working!

    Thanks, today my server worked fine!

Share This Page