hep LDAP + SAMBA Primary Domain Controler on Ubuntu 8.10

Discussion in 'Server Operation' started by vuxuancan, Jan 23, 2009.

  1. vuxuancan

    vuxuancan New Member

    help LDAP + SAMBA Primary Domain Controler on Ubuntu 8.10 ?
     
  2. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    What's your question?
     
  3. vuxuancan

    vuxuancan New Member

    Hi all
    I have Ubuntu Server installed in a desktop computer and I'm trying to use it for controlling a domain which will be used for windows machines authentication and file sharing.

    I followed this tutorials:
    https://help.ubuntu.com/8.10/serverguide/C/samba-ldap.html
    https://help.ubuntu.com/8.10/serverguide/C/openldap-server.html

    My domain is abc.com and I can see it in ldapsearch but when I try to connect from my windows machine to the abc domain using root user and pass
    tail -f /var/log/syslog
    Feb 25 15:31:11 server slapd[10863]: <= bdb_equality_candidates: (sambaSID) not indexed
    Feb 25 15:31:11 server slapd[10863]: <= bdb_equality_candidates: (sambaGroupType) not indexed
    Feb 25 15:31:11 server slapd[10863]: <= bdb_equality_candidates: (sambaSIDList) not indexed
    Feb 25 15:31:11 server last message repeated 3 times
    Feb 25 15:31:11 server slapd[10863]: <= bdb_equality_candidates: (sambaGroupType) not indexed
    Feb 25 15:31:11 server slapd[10863]: <= bdb_equality_candidates: (sambaSIDList) not indexed
    Feb 25 15:31:11 server last message repeated 3 times
    Feb 25 15:31:11 server slapd[10863]: <= bdb_equality_candidates: (sambaSID) not indexed
    Feb 25 15:31:11 server last message repeated 2 times
    Feb 25 15:31:11 server slapd[10863]: <= bdb_equality_candidates: (gidNumber) not indexed

    Any ideas why?

    I've attached:
    smb.conf,smbldap.conf,smbldap_bind.conf
     
    Last edited: Feb 25, 2009
  4. Ahmed.hussain

    Ahmed.hussain New Member

  5. vuxuancan

    vuxuancan New Member

    thank you very much
     
  6. DUCKFACE

    DUCKFACE New Member

    probs

    why XP machines cant get their profiles on startup
    they gets in to the domain, net-> map drives ... everythin is ok .. exept getting the profiles.
    on startup i got message that the profile cannot be foud.
    where i got wrong ?
    btw .. im not using LDPA.
    just clean isntall on samba and manage with webmin
    ________
    ALASKA DISPENSARY
    ________
    Babe sports
    ________
    Yamaha royal star venture specifications
     
    Last edited: May 12, 2011
  7. hallelujahtalon

    hallelujahtalon New Member

Share This Page