Help with error please?

Discussion in 'General' started by AceP1983, Jan 7, 2009.

  1. AceP1983

    AceP1983 New Member

    I am trying to get my script for adding a user with remoting framework to work but I am getting this error.

    POST /remote/index.php HTTP/1.0
    User-Agent: NuSOAP/0.7.3 (1.51)
    Content-Type: text/xml; charset=ISO-8859-1
    SOAPAction: ""
    Content-Length: 1159
    Cookie: PHPSESSID=6628d88ea00a09552bb086d60844742b; 
    <?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1"?><SOAP-ENV:Envelope SOAP-ENV:encodingStyle="" xmlns:SOAP-ENV="" xmlns:xsd="" xmlns:xsi="" xmlns:SOAP-ENC=""><SOAP-ENV:Body><ns7966:service xmlns:ns7966=""><sid xsi:type="xsd:string">edf7f675bf44857a0b977dc5a5ac23e5</sid><module xsi:type="xsd:string">web</module><function xsi:type="xsd:string">user_add</function><params><web_title xsi:type="xsd:string"></web_title><user_username xsi:type="xsd:string">jrambo</user_username><user_name xsi:type="xsd:string">Jon Rambo</user_name><user_email xsi:type="xsd:string">jrambo</user_email><user_passwort xsi:type="xsd:string">jr1234</user_passwort><user_speicher xsi:type="xsd:int">0</user_speicher><user_mailquota xsi:type="xsd:int">0</user_mailquota><user_shell xsi:type="xsd:int">0</user_shell><user_cron xsi:type="xsd:int">0</user_cron><user_admin xsi:type="xsd:int">0</user_admin></params></ns7966:service></SOAP-ENV:Body></SOAP-ENV:Envelope>
    HTTP/1.1 500 Internal Server Error
    Date: Tue, 06 Jan 2009 22:53:58 GMT
    Server: Apache
    X-Powered-By: PHP/5.2.8
    Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT
    Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0
    Pragma: no-cache
    Status: 500 Internal Server Error
    X-SOAP-Server: NuSOAP/0.7.3 (1.51)
    Content-Length: 652
    Connection: close
    Content-Type: text/xml; charset=ISO-8859-1
    <?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1"?><SOAP-ENV:Envelope SOAP-ENV:encodingStyle=""
    <SOAP-ENV:Body><SOAP-ENV:Fault><faultcode xsi:type="xsd:string">Client</faultcode><faultactor xsi:type="xsd:string"></faultactor><faultstring xsi:type="xsd:string">web_id cannot be resolved
    </faultstring><detail xsi:type="xsd:string"></detail></SOAP-ENV:Fault></SOAP-ENV:Body></SOAP-ENV:Envelope>
    Error: Client: web_id cannot be resolved 
    Please if anyone can help me I really would like to get this thing working I know I am so close!:)
    Last edited: Jan 7, 2009
  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    This means that there is no client with the name you specified. The name of the client is in the field necxt to the group selector. You have to use the xaect name.
  3. AceP1983

    AceP1983 New Member

    Thanks for yor help but could you please give me an example of what you are referring to. I am not sure that I specified any client name unless you are talking about the domain. If that is the case then I am not sure what to do because I have been specifying the exact domain name. Where is the group selector that you are talking about?

    Thanks again!

Share This Page