HELP! mail problems still!!

Discussion in 'Installation/Configuration' started by Griff, May 24, 2006.

  1. Griff

    Griff New Member

    When trying with the IP i'm getting the following error message:
    Or with no username and user auth unticked i get.
     
  2. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Then Postfix isn't running, or a firewall is blocking it.
    What's the output of
    Code:
    netstat -tap
    and
    Code:
    iptables -L
    ?
    Do you have a desktop firewall? That might also be the problem. Try to switch it off for testing purposes.
     
  3. Griff

    Griff New Member

    Netstat -tap results

    iptables -L

     
  4. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    I get this:

    Code:
    telnet 70.147.153.69 25
    Trying 70.147.153.69...
    Connected to 70.147.153.69.
    Escape character is '^]'.
    and then it hangs. So Postfix is running, but I guess myhostname is wrong. What's in /etc/postfix/main.cf and in /etc/resolv.conf?

    Edit: Forget the above, it just took a little bit longer (10 seconds or so) until the server responded. This is the output:

    Code:
    mh1:~# telnet 70.147.153.69 25
    Trying 70.147.153.69...
    Connected to 70.147.153.69.
    Escape character is '^]'.
    220 server1.zcubed.co.uk ESMTP Postfix (Debian/GNU)
    ehlo localhost
    250-server1.zcubed.co.uk
    250-PIPELINING
    250-SIZE 10240000
    250-VRFY
    250-ETRN
    250-STARTTLS
    250-AUTH LOGIN PLAIN
    250-AUTH=LOGIN PLAIN
    250 8BITMIME
    quit
    221 Bye
    Connection closed by foreign host.
    As far as I can see this is ok. Please check your desktop firewall.
     

Share This Page