Help config Awstats

Discussion in 'Programming/Scripts' started by domino, Sep 5, 2005.

  1. domino

    domino New Member

    I have installed FC3 Awstats RPM. I think I have it configured correctly and from webmin, all the settings seam to be correct. I ran an update without errors and not getting errors when I set to update in cron. The only problem is, when I try to browse the main server domain awstats directory, I get an internal server error.

    I tailed the error log but perl just doesn't give enough info on the error in order for me to t-shoot. Here is the error.

    Anyone successful in getting awstats to work, help me pleas?
  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    My answer is not AW-Stats specific, but maybe it helps anyway.

    Does the perl script belong to the correct user and group and has the rights 755. Is the path to the perl interpreter correct in the head of the script?
  3. domino

    domino New Member

    Yes, I chmodded 755 and 777 and chown site1owner.site1group, based on the user wheel. Should have set it to apache.apache? The shabang location for perl is in the right place. Do you think it would help to set the permission to ALL files and folders under the cgi-bin dir?
  4. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Yes, i think it must be apache:apache.

    If this wont help, i would try to set the permissions to the other files too. But make a backup of the files with existing permissions before :D
  5. domino

    domino New Member

    Ok. setting tarred the entire awstats directory :D. I just changed user and group to apache and gave everything inside the cgi-bin 755. Seams to work fine now. Thanks for the directions.

Share This Page