getmail does not deliver mail to the local e-mail

Discussion in 'General' started by buhler, Jan 21, 2015.

  1. buhler

    buhler New Member

    I have two server Debian wheezy.
    Configured equally as how-to http://www.howtoforge.com/perfect-server-debian-wheezy-apache2-bind-dovecot-ispconfig-3
    The first server search emails correctly and delivers the correct mailbox:
    xxxxxx@xxxxx.com.br
    The second server search emails and delivery to /var/mail/ getmail instead of the box:
    xxxxxx@xxxxx.com.br
    What should I check?
    Note: I have done manually php -q upgrade.php in ispconfig and not solved.
    An example of log:

    Jan 21 16:35:04 server getmail: msg 9/9 (1066 bytes) msgid 0000006853e4c776 from <contato@xxxxxx.com.br> delivered to MDA_external command sendmail ()
    Jan 21 16:35:04 server postfix/pickup[17818]: 0C1483413E: uid=5001 from=<getmail>
    Jan 21 16:35:04 server postfix/qmgr[17819]: 0C1483413E: from=<getmail@server.xxxxxxx.com.br>, size=1325, nrcpt=1 (queue active)
    Jan 21 16:35:14 server postfix/qmgr[17819]: 1BBF23413C: from=<getmail@server.xxxxxxx.com.br>, size=2080, nrcpt=1 (queue active)
    Jan 21 16:35:14 server amavis[14972]: (14972-09) Passed CLEAN {RelayedInbound}, [108.163.166.250] <getmail@server.xxxxxxxxxxx.com.br> -> <contato@xxxxxxxx.com.br>, Message-ID: <1f18f76fda14285bb5105a37b9c95ee2@xxxxxxxx.com.br>, mail_id: 7fEX4S35r0kW, Hits: 2.44, size: 1325, queued_as: 1BBF23413C, 10041 ms
    Jan 21 16:35:14 server postfix/local[18000]: 249DB34148: to=<getmail@server.xxxxxxxxxx.com.br>, relay=local, delay=0.04, delays=0.01/0.01/0/0.02, dsn=2.0.0, status=sent (delivered to mailbox)

    Note that it takes the correct recipient:
    <getmail@server.xxxxxxxxxxx.com.br> -> <contato@xxxxxxxx.com.br>
    but delivery:
    to = <getmail@server.xxxxxxxxxx.com.br>
     

Share This Page