firewall problem after update to 2.2.23 - probably a bug?!

Discussion in 'General' started by blocker, Apr 22, 2008.

  1. blocker

    blocker Member

    Hi Forumers,

    after i have done an update from 2.2.22 to 2.2.23 the custom ports that i have added in ISPconfig interface does not work anymore, only the default added ports are open.

    in the attachment is a screenshot of my configuration in ISPconfig and below is a part from the output if iptables -L:

    Code:
    Chain PUB_IN (4 references)
    target     prot opt source               destination
    ACCEPT     icmp --  anywhere             anywhere            icmp destination-unreachable
    ACCEPT     icmp --  anywhere             anywhere            icmp echo-reply
    ACCEPT     icmp --  anywhere             anywhere            icmp time-exceeded
    ACCEPT     icmp --  anywhere             anywhere            icmp echo-request
    PAROLE     tcp  --  anywhere             anywhere            tcp dpt:ftp
    PAROLE     tcp  --  anywhere             anywhere            tcp dpt:ssh
    PAROLE     tcp  --  anywhere             anywhere            tcp dpt:smtp
    PAROLE     tcp  --  anywhere             anywhere            tcp dpt:domain
    PAROLE     tcp  --  anywhere             anywhere            tcp dpt:www
    PAROLE     tcp  --  anywhere             anywhere            tcp dpt:81
    PAROLE     tcp  --  anywhere             anywhere            tcp dpt:pop3
    PAROLE     tcp  --  anywhere             anywhere            tcp dpt:https
    PAROLE     tcp  --  anywhere             anywhere            tcp dpt:webmin
    ACCEPT     udp  --  anywhere             anywhere            udp dpt:domain
    DROP       icmp --  anywhere             anywhere
    DROP       0    --  anywhere             anywhere
    thanks for your help in advance
     

    Attached Files:

  2. blocker

    blocker Member

    solved!!!

    after i have clicked on single custom port and then clicked save and then restarted the firewall from the interface all my custom ports work properly...
     
  3. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    I added this to the bugtracker for review.
     
  4. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    I've just checked this and had no problems after the update. The custom ports were still open in the firewall.
     

Share This Page