Feisty Fawn: Error code -12263 firefox, no https

Discussion in 'Installation/Configuration' started by revert, Jun 26, 2007.

  1. revert

    revert New Member

    Hey guys

    I'm getting this error only when im using firefox, my url is http://admin.lightweb.ca:81. I log in and i get "domain..has sent an incorrect or unexpected message. error code -12263".
    I've looked thru the forums and couldnt find a solution.
    Im not using https

    any ideas?
     
  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

  3. revert

    revert New Member

    The login page works fine, the error occurs when im logged in
     
  4. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Any errors in the error log in /root/ispconfig/httpd/logs?
     
  5. revert

    revert New Member

    in the error log i have
    [Thu Jun 21 11:24:57 2007] [crit] (98)Address already in use: make_sock: could not bind to port 81

    and in the ssl_engine_log
    [21/Jun/2007 11:24:57 27463] [info] Server: Apache/1.3.37, Interface: mod_ssl/2.8.28, Library: OpenSSL/0a.9.8e
    [21/Jun/2007 11:24:57 27463] [info] Init: 1st startup round (still not detached)
    [21/Jun/2007 11:24:57 27463] [info] Init: Initializing OpenSSL library
    [21/Jun/2007 11:24:57 27463] [info] Init: Loading certificate & private key of SSL-aware server admin.lightweb.ca:81
    [21/Jun/2007 11:24:57 27463] [info] Init: Seeding PRNG with 136 bytes of entropy
    [21/Jun/2007 11:24:57 27463] [info] Init: Generating temporary RSA private keys (512/1024 bits)
    [21/Jun/2007 11:24:57 27463] [info] Init: Configuring temporary DH parameters (512/1024 bits)

    if i'm not using https do i still need an ssl cert?
     
  6. quiktronx

    quiktronx New Member

    Does this help at all (I am a co-worker of Revert)

    grep 81 /root/ispconfig/httpd/conf/httpd.conf

    Port 81
    Listen 81
    <VirtualHost _default_:81>

    --
    vi /etc/apache2/ports.conf

    Listen 443
    Listen 80
     
    Last edited: Jun 28, 2007
  7. quiktronx

    quiktronx New Member

    I've re-created the SSL Cert using the following, and the issue still happens:
    openssl genrsa -des3 -passout pass:yourpassword -out /root/ispconfig/httpd/conf/ssl.key/server.key2 1024
    openssl req -new -passin pass:yourpassword -passout pass:yourpassword -key /root/ispconfig/httpd/conf/ssl.key/server.key2 -out /root/ispconfig/httpd/conf/ssl.csr/server.csr -days 365
    openssl req -x509 -passin pass:yourpassword -passout pass:yourpassword -key /root/ispconfig/httpd/conf/ssl.key/server.key2 -in /root/ispconfig/httpd/conf/ssl.csr/server.csr -out /root/ispconfig/httpd/conf/ssl.crt/server.crt -days 365
    openssl rsa -passin pass:yourpassword -in /root/ispconfig/httpd/conf/ssl.key/server.key2 -out /root/ispconfig/httpd/conf/ssl.key/server.key
    chmod 400 /root/ispconfig/httpd/conf/ssl.key/server.key
     
  8. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Please check in /home/admispconfig/ispconfig/lib/config.inc.php, that the URL to your server is http:// and not https://
     
  9. quiktronx

    quiktronx New Member

    Wow. it was https:// I changed it to http:// and everything is working. You are an absolute genius!

    Thanks so much!
     

Share This Page