Fedora (Sulphur).0 Error

Discussion in 'Installation/Configuration' started by aranthorn, Nov 15, 2008.

  1. aranthorn

    aranthorn New Member

    I just went step-by-step through the instructions here:
    http://www.howtoforge.com/perfect-server-fedora9

    No problems. (thanks for the tutorial)

    I then downloaded and unpacked ISPConfig, but when I try ./setup, I get:

    Has anyone else had this happen and/or know how to get past this issue?
     
  2. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    What ISPConfig version did you download?
     
  3. aranthorn

    aranthorn New Member

    First I tried 2.2.27 and that gave me the error. Then I tried the 3.0.0.7 beta and got the error again. I though this was all very strange, so I deleted everything and re-downloaded 2.2.27 but it came up with the same error I listed in the first post.
     
  4. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    What's in /etc/redhat-release?
     
  5. aranthorn

    aranthorn New Member

    Fedora release 9 (Sulphur)

    Is exactly what I get when I vi /etc/redhat-release
     
  6. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    That's the correct string, and it'S working for me on Fedora 9. Did you disable SELinux?
     
  7. aranthorn

    aranthorn New Member

    I just double-checked and it's definitely disabled. Should I try a re-build from scratch?
     
  8. aranthorn

    aranthorn New Member

    I went ahead and did a rebuild, there was just something entirely odd about the way this was going. Thanks for your help Flaco.

    I used the exact same procedure and exact same media and now everything works fine.

    Weird, eh?
     
  9. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Glad you got it working. Not sure what went wrong either...
     

Share This Page