Fedora 7 GUI interface not starting

Discussion in 'Desktop Operation' started by azteca2137, Oct 21, 2008.

  1. azteca2137

    azteca2137 New Member

    Recently we updated Fedora 6 to 7, we have ISPConfig installed, after restore the ISPConfig database we restart the server, all the services seem to be working ok, but the GUI never started, we can only see the mouse cursor theoretically working.

    As long as the server works, I don't care about the GUI interface, but I know that eventually need to fix it, is there a way to start the server disabling the GUI interface for backup?
     
  2. falko

    falko Super Moderator

    Please remove the line
    SENDMAIL/ANY/SHELL
    from /etc/shells.
     
  3. azteca2137

    azteca2137 New Member

    The problem is that I can't access the server, it get stuck trying to run the GUI interface, is there a way to disable it at the start up, like a Safe Mode start in windows?

    Thanks for the help
     
  4. falko

    falko Super Moderator

    You can connect to it using an SSH client such as PuTTY, and then you can edit /etc/shells and reboot the system afterwards.
     
  5. azteca2137

    azteca2137 New Member

    That worked just perfectly, thank you Falko

    Do you have any idea of what could happened?
     
  6. falko

    falko Super Moderator

    For some reason Fedora doesn't like the line SENDMAIL/ANY/SHELL in /etc/shells, but I don't know why...
     
  7. akash011

    akash011 New Member

    installed in ISP

    we have ISPConfig installed, after restore the ISPConfig database we restart the server, all the services seem to be working ok, but the GUI never started,
     
  8. falko

    falko Super Moderator

    Did you check /etc/shells?
     

Share This Page