fcgiwrap

Discussion in 'General' started by onastvar, Jun 5, 2012.

  1. onastvar

    onastvar Member

    I have The Perfect Server - Debian Squeeze (Debian 6.0) With BIND, Dovecot & Nginx [ISPConfig 3] when I start my system I get the following:

    startpar: service(s) returned failure: fcgiwrap ... failed!

    How to fix this, or should I be worried?
     
    Last edited: Jun 5, 2012
  2. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Have you tried if Perl scripts work (in a web site's cgi-bin folder)?

    Any errors in your logs?
     
  3. onastvar

    onastvar Member

    I'm getting:

    500 Internal Server Error
    nginx/1.2.1

    This is in error log:

    [error] 15330#0: *9844 rewrite or internal redirection cycle while internally redirecting to "/error/404.html", client: 192.168.1.56, server:mydomain.com, request: "GET /cgi-bin/mailman/listinfo/ HTTP/1.1", upstream: "fastcgi://127.0.0.1:9011", host: "www.mydomain.com"

    Any suggestions how to fix this, I could find the solution.
     
  4. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Please disable error pages for the web site in ISPConfig and see what happens.
     
  5. onastvar

    onastvar Member

    It's working now. I just realized I forgot to check CGI for that site. Thanks for your help.
     
    Last edited: Jun 10, 2012
  6. onastvar

    onastvar Member

    CGI is working but every time I reboot my system I see:

    startpar: service(s) returned failure: fcgiwrap ... failed!
     

Share This Page