Fantastic Software ... But

Discussion in 'Installation/Configuration' started by Dave Price, Nov 1, 2008.

  1. Dave Price

    Dave Price New Member

    Hi All,

    Maybe I am just having a dappy day or something, but I have now attempted to install ISPConfig three times today thinking that maybe I had done something wrong etc..

    Well the issue is the following.. everything runs smoothly, I follow the "Etch" instructions, then install the ISPConfig, that works fine, and then when I go to log in I get the same message every single time...

    Peer's certificate has an invalid signature.

    (Error code: sec_error_bad_signature)

    Btw I am using https.

    Can someone tell me what the hell I am doing wrong?

    Code:
    tcp        0      0 serv-1-12-106.lyc:imaps *:*                     LISTEN     2                                                        5271/couriertcpd
    tcp        0      0 serv-1-12-106.lyc:pop3s *:*                     LISTEN     2                                                        5166/couriertcpd
    tcp        0      0 serv-1-12-106.lyc:mysql *:*                     LISTEN     2                                                        6837/mysqld
    tcp        0      0 serv-1-12-106.lyco:pop3 *:*                     LISTEN     2                                                        5063/couriertcpd
    tcp        0      0 serv-1-12-106.lyc:imap2 *:*                     LISTEN     2                                                        5213/couriertcpd
    tcp        0      0 serv-1-12-106.lycos:www *:*                     LISTEN     2                                                        5474/apache2
    tcp        0      0 serv-1-12-106.lycos-:81 *:*                     LISTEN     7                                                        762/ispconfig_http
    tcp        0      0 serv-1-12-106.lyc:10002 *:*                     LISTEN     4                                                        142/inetd
    tcp        0      0 serv-1-12-106.lycos:ftp *:*                     LISTEN     2                                                        5638/proftpd: (acc
    tcp        0      0 serv-1-12-106.ly:domain *:*                     LISTEN     8                                                        454/named
    tcp        0      0 serv-1-12-106.lycos:ssh *:*                     LISTEN     4                                                        142/inetd
    tcp        0      0 serv-1-12-106.lyco:smtp *:*                     LISTEN     2                                                        5584/master
    tcp        0      0 serv-1-12-106.lyc:https *:*                     LISTEN     2                                                        5474/apache2
    
     
  2. falko

    falko Super Moderator Howtoforge Staff Moderator HowtoForge Supporter ISPConfig Developer

    Are you using Firefox 3? Then you have to tell Firefox to accept the self-signed certificate.
     
  3. Dave Price

    Dave Price New Member

    I checked it both with IE and FF the certificate is not coming through :(

    Even if I go into FF and even try to grab the cert I get "Peer's certificate has an invalid signature"

    Is there an easy way of fixing this without me having to attempt once more to install this completely?
     
  4. falko

    falko Super Moderator Howtoforge Staff Moderator HowtoForge Supporter ISPConfig Developer

  5. Dave Price

    Dave Price New Member

    Hi There,

    Well unfortunately that didn't work either, but after some research, (and not having a dappy day) I found out what the issue was..

    Basically it is to do with the certificates themselves.

    The issue was basically when asked what my OWN Name was I put in my name, to which I have now found out has been adjusted to actually being the domain to which you are pointing to.

    Now everything is running peachy (just got to figure out how to access phpmyadmin now :p)

    Thanks for all your support ppl.
     

Share This Page