External Mail is not ariving but admispconfig@localhost.localdomain

Discussion in 'Installation/Configuration' started by kman, Sep 18, 2008.

  1. kman

    kman New Member

    Hello All,
    I have a very strange problem with my postfix... :(
    If I send a email from myextmail@gmail.com to admin@hosteddomain.com it is not arriving admin@hosteddomain.com but it is going to admispconfig@localhost.localdomain.But why?
    That's a new behavior from postfix on the server and it was'nt like this before!!!
    I don't know why it forward all admispconfig to admin@mydomain.com...
    BTW, This problem is only with my recent hosted domain... All befor domain can get mail from ext mail server :confused:
    I saw the same problem in the following post but couldn't find any solution:
    http://how2forge.com/forums/showthread.php?t=7427


    Code:
    Sep 18 22:35:51 host1 postfix/smtpd[32015]: initializing the server-side TLS engine
    Sep 18 22:35:52 host1 postfix/smtpd[32015]: connect from ug-out-1314.google.com[66.249.92.170]
    Sep 18 22:35:52 host1 postfix/smtpd[32015]: B6946B74C61: client=ug-out-1314.google.com[66.249.92.170]
    Sep 18 22:35:53 host1 postfix/qmgr[28015]: B6946B74C61: from=<myextmail@gmail.com>, size=4119, nrcpt=1 (queue active)
    Sep 18 22:35:53 host1 postfix/cleanup[32019]: B6946B74C61: message-id=<29fc57190809181113l3c6ac6a7w6dc842dfd3a31fe4@mail.gmail.com>
    Sep 18 22:35:53 host1 postfix/pickup[28014]: 78C89B74C63: uid=10057 from=<mydomain.com_admin>
    Sep 18 22:35:53 host1 postfix/cleanup[32019]: 78C89B74C63: message-id=<20080918180553.78C89B74C63@mydomain.com>
    Sep 18 22:35:53 host1 postfix/qmgr[28015]: 78C89B74C63: from=<mydomain.com_admin@mydomain.com>, size=395, nrcpt=1 (queue active)
    Sep 18 22:35:53 host1 postfix/local[32037]: 78C89B74C63: to=<admispconfig@localhost.localdomain>, relay=local, delay=0.12, delays=0.1/0.01/0/0.01, dsn=2.0.0, status=sent (delivered to command: /usr/bin/procmail -f-)
     
  2. till

    till Super Moderator

    Are you sure that the mail itself goes to admispconfig? I guess that just the statistics go to admispconfig as for every mail that arrives.

    Are there any of your test messages in the queue? Check with:

    postqueue -p
     
  3. kman

    kman New Member

    I checked queue before .. nothing there!!:confused,
    All mail deliver to admin@mydomain.com inbox...
    BTW,
    1. I only have 2 files in /home/admispconfig/mailstats/ for some users in mydomain.com ... I don't know if its normal!!
    2. It seems that all local mails also have the same problem ...
     
    Last edited: Sep 19, 2008
  4. kman

    kman New Member

    I found :eek::eek::eek:
    the problem was with my 'myhostname' in main.cf !!!
    now /home/admispconfig/mailstats is filling with mail states!!

    TNX
     

Share This Page