Errors on the page of statistics

Discussion in 'Installation/Configuration' started by Versen, Aug 22, 2006.

  1. Versen

    Versen New Member

    Hello.

    I have a problem with show page of statistics.
    My system is a Debian 3.1, (The Perfect Setup - Debian Sarge (3.1)).
    Help me, please. :confused:
    http://www.net-d.ru/stat.jpg
    [​IMG]
     
  2. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Did you change webalizer's default language (English)?
     
  3. Versen

    Versen New Member

    I don't know. Tell me, please, where I can see this options?

    PS. When I delete /var/www/web1/web/stats/*.* and start /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/webalizer.php, the new page is good. Next day the page with "???????" again.

    PS. Sorry for my English. I'm from Russia. )
     
  4. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Please run
    Code:
    dpkg-reconfigure webalizer
    and tell it to use English as default language. That should work. :)
     
  5. Versen

    Versen New Member

    I have started
    Code:
    dpkg-reconfigure webalizer
    , but nobady asked me what to use as default language. :(
    Code:
    #dpkg-reconfigure webalizer
    #
     
  6. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    What did the command show to you?
     
  7. Versen

    Versen New Member

    Code:
    #dpkg-reconfigure webalizer
    #
    # dpkg-reconfigure -h
    Usage: dpkg-reconfigure [options] packages
      -a,  --all                    Reconfigure all packages.
      -u,  --unseen-only       Show only not yet seen questions.
            --default-priority   Use default priority instead of low.
            --force                Force reconfiguration of broken packages.
      -f,  --frontend            Specify debconf frontend to use.
      -p,  --priority              Specify minimum priority question to show.
            --terse                Enable terse mode.
    #
    
     
  8. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Can you post the <head>...</head> section of the webalizer HTML output?
     
  9. Versen

    Versen New Member


    index.html
    <HEAD>
    <TITLE>?????????? ????????x???? ???x??? www.net-d.ru - ????????? 12 ??????x</TITLE>
    </HEAD>

    <BODY BGCOLOR="#E8E8E8" TEXT="#000000" LINK="#0000FF" VLINK="#FF0000">
    <H2>?????????? ????????x???? ???x??? www.net-d.ru</H2>
    <SMALL><STRONG>
    ?????? ??????????: ????????? 12 ??????x<BR>
    ???? ???????? 30-с╫╟-2006 04:00 MSD<BR>
    </STRONG></SMALL>
    <CENTER>
    <HR>
    <P>
    <IMG SRC="usage.png" ALT="????????? ????????x???? ???x??? www.net-d.ru" HEIGHT=256 WIDTH=512><P>
    <TABLE WIDTH=600 BORDER=2 CELLSPACING=1 CELLPADDING=1>
    <TR><TH HEIGHT=4></TH></TR>
    <TR><TH COLSPAN=11 BGCOLOR="#C0C0C0" ALIGN=center>??????????? ??????????</TH></TR>
    <TR><TH HEIGHT=4></TH></TR>
    <TR><TH ALIGN=left ROWSPAN=2 BGCOLOR="#C0C0C0"><FONT SIZE="-1">?????</FONT></TH>
    <TH ALIGN=center COLSPAN=4 BGCOLOR="#C0C0C0"><FONT SIZE="-1">Я ??????? ?? ????</FONT></TH>
    <TH ALIGN=center COLSPAN=6 BGCOLOR="#C0C0C0"><FONT SIZE="-1">Я???? ?? ?????</FONT></TH></TR>
    <TR><TH ALIGN=center BGCOLOR="#008040"><FONT SIZE="-1">???????x</FONT></TH>
    <TH ALIGN=center BGCOLOR="#0080FF"><FONT SIZE="-1">AE????x</FONT></TH>
    <TH ALIGN=center BGCOLOR="#00E0FF"><FONT SIZE="-1">???????</FONT></TH>
    <TH ALIGN=center BGCOLOR="#FFFF00"><FONT SIZE="-1">?????????</FONT></TH>
    <TH ALIGN=center BGCOLOR="#FF8000"><FONT SIZE="-1">?????</FONT></TH>
    <TH ALIGN=center BGCOLOR="#FF0000"><FONT SIZE="-1">?????</FONT></TH>
    <TH ALIGN=center BGCOLOR="#FFFF00"><FONT SIZE="-1">?????????</FONT></TH>
    <TH ALIGN=center BGCOLOR="#00E0FF"><FONT SIZE="-1">???????</FONT></TH>
    <TH ALIGN=center BGCOLOR="#0080FF"><FONT SIZE="-1">AE????x</FONT></TH>
    <TH ALIGN=center BGCOLOR="#008040"><FONT SIZE="-1">???????x</FONT></TH></TR>
    <TR><TH HEIGHT=4></TH></TR>
    <TR><TD NOWRAP><A HREF="usage_200608.html"><FONT SIZE="-1">?x? 2006</FONT></A></TD>
    <TD ALIGN=right><FONT SIZE="-1">210</FONT></TD>
    <TD ALIGN=right><FONT SIZE="-1">138</FONT></TD>
    <TD ALIGN=right><FONT SIZE="-1">48</FONT></TD>
    <TD ALIGN=right><FONT SIZE="-1">9</FONT></TD>
    <TD ALIGN=right><FONT SIZE="-1">54</FONT></TD>
    <TD ALIGN=right><FONT SIZE="-1">9920</FONT></TD>
    <TD ALIGN=right><FONT SIZE="-1">84</FONT></TD>
    <TD ALIGN=right><FONT SIZE="-1">434</FONT></TD>
    <TD ALIGN=right><FONT SIZE="-1">1243</FONT></TD>
    <TD ALIGN=right><FONT SIZE="-1">1891</FONT></TD></TR>
    <TR><TH HEIGHT=4></TH></TR>
    <TR><TH BGCOLOR="#C0C0C0" COLSPAN=6 ALIGN=left><FONT SIZE="-1">Я????</FONT></TH>
    <TH BGCOLOR="#C0C0C0" ALIGN=right><FONT SIZE="-1">9920</FONT></TH>
    <TH BGCOLOR="#C0C0C0" ALIGN=right><FONT SIZE="-1">84</FONT></TH>
    <TH BGCOLOR="#C0C0C0" ALIGN=right><FONT SIZE="-1">434</FONT></TH>
    <TH BGCOLOR="#C0C0C0" ALIGN=right><FONT SIZE="-1">1243</FONT></TH>
    <TH BGCOLOR="#C0C0C0" ALIGN=right><FONT SIZE="-1">1891</FONT></TH></TR>
    <TR><TH HEIGHT=4></TH></TR>
    </TABLE>
    </CENTER>
    <P>
    <HR>
    <TABLE WIDTH="100%" CELLPADDING=0 CELLSPACING=0 BORDER=0>
    <TR>
    <TD ALIGN=left VALIGN=top>
    <SMALL>Generated by
    <A HREF="http://www.mrunix.net/webalizer/"><STRONG>Webalizer Version 2.01</STRONG></A>
    </SMALL>
    </TD>
    </TR>
    </TABLE>

    <!-- Webalizer Version 2.01-10 (Mod: 16-Apr-2002) -->

    </BODY>
    </HTML>
     
  10. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Hm, there's no charset in the header... :confused: I was thinking that maybe there's some exotic charset in your header...
     
  11. Versen

    Versen New Member

    Seems to me what can't reconfigure webalizer. I want remove (apt-get remove webalizer) and install again.

    tar xvf webalizer-2.1.tar.gz
    cd webalizer-2.1
    ./configure --with-language=english --with-etcdir=/var/www/webalizer
    make
    make install

    What do you think about this?
    What files of webalizer need to be changed for ISPConfig?
     
  12. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Its worth a try.

    None, yust install webalizer and make sure it is installed in your path.
     
  13. Versen

    Versen New Member

    Sorry for my stupid...:( I don't understand this phrase... Can you write more in detail?
     
  14. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Just install webalizer, and then check if
    Code:
    which webalizer
    gives you some output. The which command checks your PATH for a binary called webalizer. To see what your PATH is, run
    Code:
    echo $PATH
     

Share This Page