error after update

Discussion in 'Installation/Configuration' started by nokia80, Mar 23, 2010.

  1. nokia80

    nokia80 Member HowtoForge Supporter

    hello all

    I have two ISPConfig server ns1 and ns2.
    ns2 is the master after the update I get this error when I ns2 in the monitor look ns1



    2010-03-23 12:09 ns1.xxxx.xx Debug Remove Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock
    2010-03-23 12:09 ns1.xxxx.xx Debug No Updated records found, starting only the core.
    2010-03-23 12:09 ns1.xxxx.xx Debug Set Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock


    ns1 when I log in I see no fault in monitor and is green


    I hope I come out

    Thank you michael
     
  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    These are debug messages and no errors. If it were errors, you wold see the word "Error" in every line and not "Debug". You can turn off debugging under system > server config > loglevel
     
  3. nokia80

    nokia80 Member HowtoForge Supporter

    hi till

    how i can delite the log file i have now 1000 pages



    thanks you michael
     
  4. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    ISPConfig cleans up this log automatically, all entry were deleted after 7 days. The large log does not affect performance, so I recommed to leave it as it is until ISPConfig cleans the log automatically.
     
  5. nokia80

    nokia80 Member HowtoForge Supporter

    hi till


    thanks fore replay


    but i have to server ns1 and ns2 ns2 is the master after up date i see ns1 no more in ns2 if you what you can log in to see


    everything whas working before the last update


    thank you michael
     
  6. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Please go to system > server services. How many servers are listed there?

    We do remote logins only as part of our paid support. If you like to get paid support, you can contact us at support [at] projektfarm [dot] de
     

Share This Page