Error 503 with PHP

Discussion in 'Installation/Configuration' started by Aki Alvz, Sep 3, 2019.

  1. Aki Alvz

    Aki Alvz New Member

    Hello.

    I have ISPConfig 3 installed on Centos 7.

    I have created a website and the access index.html works fine.
    But when I run a php script (https://website.com/site/test.php) it gives ERRO 503 - Service Unavailable!.
    The site web have configured "PHP-FPM" and PHP is installed in Centos:

    PHP 5.4.16 (cli) (built: Oct 30 2018 19:30:51)
    Copyright (c) 1997-2013 The PHP Group
    Zend Engine v2.4.0, Copyright (c) 1998-2013 Zend Technologies

    What could be the problem?.

    Thank.
     
  2. Taleman

    Taleman Well-Known Member HowtoForge Supporter

    Check you are using the same URL for indes.html and test.php. Why is the /site/ in your example URL? Did you copy the test.php script to the web/ directory of the website? So it is in the same dir as the index.html? Are you sure the right index.html is shown? Modify it so it show sthe website name, for example, to make sure.
     
    Last edited: Sep 3, 2019
  3. nhybgtvfr

    nhybgtvfr Active Member

    that shows the cli php version. has php been installed and enabled for apache/nginx?
     
  4. Aki Alvz

    Aki Alvz New Member

    Yes, index.html and test.php are in the same directory. The index.html is configured with the name of the website, so I am sure it is that index.
     
  5. Aki Alvz

    Aki Alvz New Member

    php -v:
    PHP 5.4.16 (cli) (built: Oct 30 2018 19:30:51)
    Copyright (c) 1997-2013 The PHP Group
    Zend Engine v2.4.0, Copyright (c) 1998-2013 Zend Technologies

    I use apache. I don't know if php is enabled. How can I check it?
     
  6. Taleman

    Taleman Well-Known Member HowtoForge Supporter

    Does ISPConfig Panel work on that host? If yes, then there is PHP installed for web server.
     
  7. Aki Alvz

    Aki Alvz New Member

    Yes, the ispconfig panel work fine, but then I don't understand the problem.
     
  8. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Please post the exact error message that you get in the error.log of the website when you access your test script.
     
  9. Aki Alvz

    Aki Alvz New Member

    The error is:
    [Tue Sep 03 18:54:11.705823 2019] [proxy:error] [pid 6359] (2)No such file or directory: AH02454: FCGI: attempt to connect to Unix domain socket /var/lib/php5-fpm/web1.sock (*) failed
    [Tue Sep 03 18:54:11.705880 2019] [proxy_fcgi:error] [pid 6359] [client 192.168.25.2:65502] AH01079: failed to make connection to backend: httpd-UDS
     
  10. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Try to restart the php fpm daemon. Which tutorial did you use to install ISPConfig on your server?
     
  11. Aki Alvz

    Aki Alvz New Member

    I restarted and now it works fine. Thanks!!!
     

Share This Page