Erro 403 Após 3 cliques - ISPCONFIG3

Discussion in 'General' started by dexpg, Jun 29, 2012.

  1. dexpg

    dexpg New Member

    Bom Dia.
    Preciso de uma ajuda.
    Instalei o ISPCONFIG 3, e desde que instalei um erro estranho vem acontecendo.
    A instalação correu tudo certo conforme tutorial, e sem nenhum erro, coloquei 3 domínios nesse servidor, e acontece o mesmo erro nos três domínios.

    Erro:

    Se der três cliques rápidos em qualquer link de qualquer site hospedado nesse servidor aparece a pagina com erro 403.


    ERROR 403 - Forbidden!

    The following error occurred:

    You are not permitted to access the requested URL.

    Please contact the webmaster with any queries.


    Se atualizar rápido as páginas também aparece o mesmo erro.

    "Essa página só sai apos 20 seg aproximadamente."

    No painel Administrativo não aparece o erro 403, mas "congela" a tela, não permitindo clicar em nenhuma opção, somente apos 20 segundos.


    Já atualizei para versão 3.0.4.6 para tentar corrigir o erro mas sem sucesso.

    Usando: Debian 6.0.2, Clamav, RKHunter, fail2ban, Roundcube
    Resultado de Uname -a: Linux ISPConf 2.6.32-5-686 #1 SMP Fri Aug 26 09:15:47 UTC 2011 i686 GNU/Linux


    Como corrigir esta falha, com certeza é algo fácil, mas não estou conseguindo achar a causa.
     
  2. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Please post in English.
     
  3. dexpg

    dexpg New Member

    In English, By Google :D

    Good Morning
    I need help.
    ISPConfig 3 installed, and since I installed a weird error happening.
    The installation went all right as tutorial, and no mistake, I put three domains on that server, and the same error happens in the three areas.

    Error:

    If you give three quick clicks on any link to any site hosted on this server appears with an error 403 page.


    ERROR 403 - Forbidden!

    The Following error occurred:

    You are not permitted to access the requested URL.

    Please contact the webmaster with any queries.


    If you update your pages quickly also appears the same error.

    "This page only comes out after about 20 seconds."

    Administrative panel does not appear the 403 error, but "freezes" the screen, not allowing clicking on any option, only after 20 seconds.


    Have updated to version 3.0.4.6 to try to correct the error but without success.

    Using: Debian 6.0.2, Clamav, rkhunter, fail2ban, Roundcube
    Results Uname-a: Linux 2.6.32-5-686 ISPConf # 1 SMP Fri Aug 26 09:15:47 UTC 2011 i686 GNU / Linux


    How to fix this flaw, an easy thing for sure, but I can not find the cause.
     
  4. Petr

    Petr New Member

    you are use mod_evasive on your server? if so check the configuration file .
     
  5. dexpg

    dexpg New Member

    yes.


    LoadModule evasive20_module /usr/lib/apache2/modules/mod_evasive20.so
    <IfModule mod_evasive20.c>
    DOSHashTableSize 3097
    DOSPageCount 2
    DOSSiteCount 50
    DOSPageInterval 5
    DOSSiteInterval 1
    DOSBlockingPeriod 10
    DOSLogDir "/var/log/apache2/evasive"
     

Share This Page