Email stops working without errors

Discussion in 'Installation/Configuration' started by davem, Nov 21, 2013.

  1. davem

    davem New Member

    Hi, Iv just installed ISPConfig 3 on centos 6.4 with dovecot and postfix, all services are running including amavis, when I log in to webmail to retrieve emails sometimes I am able to send emails and receive them other times if an email has been sent to me I don't receive it and if I send an email the recipient doesn't receive it, I know this by checking with my personal email addresses.

    Its almost as if the mail service switches on and off by itself

    the mail log shows this iv replaced the domain name with mydomain.com

    Nov 21 14:56:40 main postfix/qmgr[2131]: A9FFC2C03C17: from=<root@mydomain.com>, size=14990, nrcpt=1 (queue active)
    Nov 21 14:56:40 main postfix/pickup[2130]: CDB132C03C1D: uid=0 from=<root>
    Nov 21 14:56:40 main postfix/cleanup[5323]: CDB132C03C1D: message-id=<20131121195640.CDB132C03C1D@mydomain.com>
    Nov 21 14:56:40 main postfix/qmgr[2131]: CDB132C03C1D: from=<root@mydomain.com>, size=15022, nrcpt=1 (queue active)
    Nov 21 14:56:40 main postfix/error[5936]: A9FFC2C03C17: to=<root@mydomain.com>, orig_to=<root>, relay=none, delay=0.36, delays=0.24/0/0/0.11, dsn=4.4.1, status=deferred (delivery temporarily suspended: connect to 127.0.0.1[127.0.0.1]:10024: Connection refused)
    Nov 21 14:56:40 main postfix/error[5904]: CDB132C03C1D: to=<root@mydomain.com>, orig_to=<root>, relay=none, delay=0.22, delays=0.14/0/0/0.08, dsn=4.4.1, status=deferred (delivery temporarily suspended: connect to 127.0.0.1[127.0.0.1]:10024: Connection refused)

    appreciate any help as I have no idea whats wrong.

    Thanks
     
  2. davem

    davem New Member

    After reboot I get this but still not receiving emails

    Nov 21 15:04:45 main postfix/qmgr[2131]: 5A4BB2C003DE: removed
    Nov 21 15:04:45 main postfix/qmgr[2131]: 81CA62C00712: from=<root@mydomain.com>, size=1089, nrcpt=1 (queue active)
    Nov 21 15:04:45 main amavis[7258]: (07258-01) Passed CLEAN {RelayedInbound}, <root@mydomain.com> -> <root@mydomain.com>, Message-ID: <20131121200440.321052C002F9@mydomain.com>, mail_id: u-QM1R_CjQdm, Hits: 1.178, size: 640, queued_as: 81CA62C00712, 5309 ms
    Nov 21 15:04:45 main postfix/smtp[6532]: 321052C002F9: to=<root@mydomain.com>, orig_to=<root>, relay=127.0.0.1[127.0.0.1]:10024, delay=5.6, delays=0.28/0/0.01/5.3, dsn=2.0.0, status=sent (250 2.0.0 from MTA(smtp:[127.0.0.1]:10025): 250 2.0.0 Ok: queued as 81CA62C00712)
    Nov 21 15:04:45 main postfix/qmgr[2131]: 321052C002F9: removed
    Nov 21 15:04:45 main postfix/local[6621]: 81CA62C00712: to=<root@mydomain.com>, relay=local, delay=0.2, delays=0.13/0/0/0.07, dsn=2.0.0, status=sent (delivered to mailbox)
    Nov 21 15:04:45 main postfix/qmgr[2131]: 81CA62C00712: removed
     
  3. pititis

    pititis Member

    Are you using custom amavis configuration?

    Local mail is working. Just define alias in /etc/aliases like

    Code:
    root: user@domain.com
    and the run the command newaliases.
     

Share This Page