Email server

Discussion in 'Installation/Configuration' started by cubells, Apr 21, 2009.

  1. cubells

    cubells HowtoForge Supporter

    Hi there!

    Debian lenny
    Ispconfig3

    I follow this Falko howto:
    http://www.howtoforge.com/perfect-server-debian-lenny-ispconfig3

    and all works fine. It's perfect!

    But suddenly I have a email server problem today?

    yesterday I can send and receive emails but today it's impossible.

    I get this:

    $ dig any-domain.com any +multiline

    ; <<>> DiG 9.5.0-P2 <<>> any-domain.com any +multiline
    ;; global options: printcmd
    ;; Got answer:
    ;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 42211
    ;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 2, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 0

    ;; QUESTION SECTION:
    ;any-domain.com. IN ANY

    ;; ANSWER SECTION:
    any-domain.com. 1786 IN A X.X.X.X
    any-domain.com. 1786 IN SOA dns1.name-services.com. info.name-services.com. (
    ...

    name-services????
    And I don't get any mx record...


    What's the problem? Can you point me any information??
     
  2. till

    till Super Moderator

    The syntax to get the MX record is:

    dig MX any-domain.com

    The MX record is from the dns server that is authoritive for your domain name and is not directly related to your mail server setup. You should contact the company that runs the dns server for your domain and tell them to add a correct MX record pointing to the hostname of your server.
     

Share This Page