Email cant log into new ISPconfig 3 installation

Discussion in 'Installation/Configuration' started by boiddude, Dec 3, 2009.

  1. boiddude

    boiddude New Member

    Ok I am hearing that the users should log in with client_username but where do I find that information for what exact client name they are when I am only a reseller? I have tried what I think it would be but it doesn't work. I am guessing it should be something like web9_username but the logs show that it is getting a permissions error when doing so. What is the correct way to do this. No one can check their mail even though they seem to be getting it on the server.


    Dec 3 10:32:15 server1 imapd: LOGIN FAILED, user=web9_paul, ip=[::ffff:70.190.233.90]
    Dec 3 10:32:26 server1 imapd: LOGIN FAILED, user=web9_paul, ip=[::ffff:70.190.233.90]
    Dec 3 10:32:42 server1 imapd: LOGIN FAILED, user=web9_paul, ip=[::ffff:70.190.233.90]
    Dec 3 10:33:06 server1 imapd: LOGIN FAILED, user=web9_patriot, ip=[::ffff:70.190.233.90]
    Dec 3 10:33:16 server1 imapd: LOGIN FAILED, user=web9_patriot, ip=[::ffff:70.190.233.90]
    Dec 3 10:33:34 server1 imapd: LOGIN FAILED, user=web9_patriot, ip=[::ffff:70.190.233.90]


    server1:/var/log# tail -f mail.info
    Dec 1 14:18:20 server1 postfix/qmgr[25731]: BBC9A2046: removed
    Dec 1 14:20:01 server1 postfix/smtpd[26960]: connect from localhost[127.0.0.1]
    Dec 1 14:20:01 server1 postfix/smtpd[26960]: lost connection after CONNECT from localhost[127.0.0.1]
    Dec 1 14:20:01 server1 postfix/smtpd[26960]: disconnect from localhost[127.0.0.1]
    Dec 1 14:21:37 server1 imapd: LOGIN FAILED, user=paul, ip=[::ffff:70.190.233.90]
    Dec 1 14:21:39 server1 postfix/anvil[26867]: statistics: max connection rate 1/60s for (smtp:206.190.48.107) at Dec 1 14:15:43
    Dec 1 14:21:39 server1 postfix/anvil[26867]: statistics: max connection count 1 for (smtp:206.190.48.107) at Dec 1 14:15:43
    Dec 1 14:21:39 server1 postfix/anvil[26867]: statistics: max cache size 2 at Dec 1 14:18:15
    Dec 1 14:21:46 server1 imapd: LOGIN FAILED, user=paul, ip=[::ffff:70.190.233.90]
    Dec 1 14:21:55 server1 imapd: LOGIN FAILED, user=paul, ip=[::ffff:70.190.233.90]
    Dec 1 14:22:17 server1 imapd: LOGIN FAILED, user=paul, ip=[::ffff:70.190.233.90]
    Dec 1 14:22:26 server1 imapd: LOGIN FAILED, user=paul, ip=[::ffff:70.190.233.90]
     
  2. lucani

    lucani Member HowtoForge Supporter

    your login is "[email protected]"
     
  3. boiddude

    boiddude New Member

    That still didn't work

    I tried that but it still isn't allowing me to authenticate. Any other hints why this isn't working?
     
  4. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    What's in your mail log now?
     

Share This Page