Edgy 6.10 server

Discussion in 'Smalltalk' started by domino, Oct 26, 2006.

  1. domino

    domino New Member

    Just installed Edgy 6.10 Server

    I got hold of Edgy 6.10 and i'm amazed at the lightning boot up speed. Literally less than 10 second (being modest) on vmware. I only got to install up to the part where i need to install ISPConfig. The boot time is still Ubuntu on N0Z. I can't begine to image how fast it will be on a physical machine.

    I've been unsing Egy gnome desktop since it was a beta and boot up time is under 33 seconds even with vmware workstation installed. I can't wait to install ISPConfig on Ubuntu 6.10 server. :)
     
  2. falko

    falko Super Moderator

    If you are successful, please let me know how you did it. Because I'm getting this error during ISPConfig installation on Ubuntu 6.10 (when it tries to compile Apache with mod_ssl):

    Code:
    Configuring for Apache, Version 1.3.37
     + Warning: Your 'echo' command is slightly broken.
     + It interprets escape sequences per default. We already
     + tried 'echo -E' but had no real success. If errors occur
     + please set the SEO variable in 'configure' manually to
     + the required 'echo' options, i.e. those which force your
     + 'echo' to not interpret escape sequences per default.
     + using installation path layout: Apache (config.layout)
    Creating Makefile
    Creating Configuration.apaci in src
    Syntax error --- The configuration file is used only to
    define the list of included modules or to set Makefile in src
    options or Configure rules, and I don't see that at all:
    /root/ispconfig/openssl
    yes
    default
    no
    no
    no
     `$(SRCDIR)/apaci`
    no
    default
    default
    no
    no
    no
    yes
    no
    default
    no
    default
    default
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    ./configure:Error: APACI failed
    ERROR: Could not configure Apache
    cd: error retrieving current directory: getcwd: cannot access parent directories: No such file or directory
    mv: cannot stat `binaries/aps.tar.gz': No such file or directory
    mv: cannot stat `binaries/spamassassin.tar.gz': No such file or directory
    mv: cannot stat `binaries/uudeview.tar.gz': No such file or directory
    mv: cannot stat `binaries/clamav.tar.gz': No such file or directory
    mv: cannot stat `binaries/cronolog': No such file or directory
    mv: cannot stat `binaries/cronosplit': No such file or directory
    mv: cannot stat `binaries/ispconfig_tcpserver': No such file or directory
    mv: cannot stat `binaries/zip': No such file or directory
    mv: cannot stat `binaries/unzip': No such file or directory
    tar: spamassassin.tar.gz: Cannot open: No such file or directory
    tar: Error is not recoverable: exiting now
    tar: Child returned status 2
    tar: Error exit delayed from previous errors
    mv: cannot stat `spamassassin': No such file or directory
    tar: uudeview.tar.gz: Cannot open: No such file or directory
    tar: Error is not recoverable: exiting now
    tar: Child returned status 2
    tar: Error exit delayed from previous errors
    mv: cannot stat `uudeview': No such file or directory
    tar: clamav.tar.gz: Cannot open: No such file or directory
    tar: Error is not recoverable: exiting now
    tar: Child returned status 2
    tar: Error exit delayed from previous errors
    mv: cannot stat `clamav': No such file or directory
    tar: aps.tar.gz: Cannot open: No such file or directory
    tar: Error is not recoverable: exiting now
    tar: Child returned status 2
    tar: Error exit delayed from previous errors
    ./setup2: line 849: ispconfig_tmp/php/bin/php: No such file or directory
    ERROR: The PHP binary coming with ISPConfig does not work properly on your system! The installation routine stops here!
    root@server1:/tmp/install_ispconfig#
    Something seems to be wrong with the echo command, so I replaced the coreutils package with older ones from 6.06 and 5.10 which didn't help. Afterwards I compiled the coreutils package from the sources, but it also didn't help... :( :(
     
  3. domino

    domino New Member

    Sorry for misleading you falko. I didn't even try to install ISPConfig yet becuase I was actually waiting for an official release of ISPConfig for 6.10. i have only gotten as far as the end of Page 7 of you how-to without problems. If there is anything I can do to help, please let me know.

    edit: i can try to install ISPConfig and see if I can replicate you error if you want.
     
    Last edited: Oct 26, 2006
  4. falko

    falko Super Moderator

  5. domino

    domino New Member

    geez, the new shabang was drilled onto my brain all week and I didn't even remember it. all week i've been changing the 1st line on old scripts from Dapper :D
     
  6. falko

    falko Super Moderator

Share This Page