e-mails doesn't deliver into mailboxes

Discussion in 'General' started by Skprorok, Mar 21, 2010.

  1. Skprorok

    Skprorok New Member

    I have discovered that my e-mails sometimes doesn't deliver into mailbox... It looks like they disappeared. Mail queue is empty.

    ex.: I create mailbox (by SOAP) and send mail to this mailbox. Mail is delivered..
    I create second mailbox (same way, by SOAP) and when I send mail to this mailbox message never delivers.


    Thanks for help in advance
     
  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Take a look at the mail log file.
     
  3. Skprorok

    Skprorok New Member

    Mar 21 13:49:33 servervg amavis[2124]: (02124-16) Passed CLEAN, [72.14.220.156] [92.52.16.163] -> , Message-ID: <[email protected]>, mail_id: Y8lqSRoKVGVR, Hits: -0.165, size: 7753, queued_as: D6E911A8C09E, [email protected],[email protected], 377 ms
    Mar 21 13:49:33 servervg postfix/smtp[21800]: 7260C1A8C096: to=, relay=127.0.0.1[127.0.0.1]:10024, delay=0.46, delays=0.07/0.01/0/0.38, dsn=2.0.0, status=sent (250 2.0.0 Ok, id=02124-16, from MTA([127.0.0.1]:10025): 250 2.0.0 Ok: queued as D6E911A8C09E)
    Mar 21 13:49:33 servervg postfix/qmgr[1987]: 7260C1A8C096: removed
    Mar 21 13:49:33 servervg postfix/pipe[21805]: D6E911A8C09E: to=, relay=maildrop, delay=0.06, delays=0.01/0.02/0/0.03, dsn=2.0.0, status=sent (delivered via maildrop service)
    Mar 21 13:49:33 servervg postfix/qmgr[1987]: D6E911A8C09E: removed


    This is mail log after sending message. (It didn't delivered :()
     
  4. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    - Is this a new ispconfig 3.0.2 setup or did you upgrade from 3.0.1.6?
    - Which imap daemin do you use (courier or dovecot)?
    - Have you compared the database record for this account with an account that is working? What are the differences?
    - Have you set any kind of filter rules for the account or did you add any global filter rules in the .mailfilter file?
     
  5. Skprorok

    Skprorok New Member

    - I have upgraded from 3.0.1.6
    - I am using courier
    - There are no differences between working and not-working account
    - I didn't set any filter rules
     

Share This Page