Dovecot/postfix errors after fresh installation

Discussion in 'Installation/Configuration' started by shawndibble, Jul 16, 2013.

  1. shawndibble

    shawndibble New Member

    I just performed a fresh installation using the following article: The Perfect Server - CentOS 6.4 x86_64 (nginx, Dovecot, ISPConfig 3)

    I am getting the following in Mail-Error - Log
    Code:
    Jul 16 15:13:36 shawndibble clamd[8421]: SelfCheck: Database status OK.
    Jul 16 15:15:02 shawndibble dovecot: imap-login: Disconnected (no auth attempts): rip=::1, lip=::1, secured
    Jul 16 15:15:02 shawndibble postfix/smtpd[25931]: connect from localhost[::1]
    Jul 16 15:15:02 shawndibble postfix/smtpd[25931]: lost connection after CONNECT from localhost[::1]
    Jul 16 15:15:02 shawndibble postfix/smtpd[25931]: disconnect from localhost[::1]
    Jul 16 15:15:02 shawndibble dovecot: pop3-login: Disconnected (no auth attempts): rip=::1, lip=::1, secured
    Jul 16 15:20:02 shawndibble dovecot: imap-login: Disconnected (no auth attempts): rip=::1, lip=::1, secured
    Jul 16 15:20:02 shawndibble postfix/smtpd[26090]: connect from localhost[::1]
    Jul 16 15:20:02 shawndibble dovecot: pop3-login: Disconnected (no auth attempts): rip=::1, lip=::1, secured
    Jul 16 15:20:02 shawndibble postfix/smtpd[26090]: lost connection after CONNECT from localhost[::1]
    Jul 16 15:20:02 shawndibble postfix/smtpd[26090]: disconnect from localhost[::1]
    
    System Messages - Log
    Code:
    Jul 16 12:30:02 shawndibble pure-ftpd: (?@::1) [INFO] New connection from ::1
    Jul 16 12:30:02 shawndibble pure-ftpd: (?@::1) [INFO] Logout.
    
     
  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    These are no errors, these are successfull connects of the monitor system that checks your mail server automatically evry few minutes.
     

Share This Page