domains not working with www

Discussion in 'Installation/Configuration' started by aamirrajpoot, Jul 12, 2013.

  1. aamirrajpoot

    aamirrajpoot New Member

    I am using centos 6.4 64 bit, with ISPCONFIG 3.0.5.2

    Using Digital Ocean server.



    I have moved couple of domains to digitalocean hosting. and they were working fine. later I tried to bypass DNS management in digitalocean hosting and directly add DNS record in ISPConfig, but for some reason pages started to stall.


    I have removed the DNS records from ISPConfig

    Now the problem is I can access website from http://aala.pk but can not from http://www.aala.pk


    Any sugeestion
     
  2. Croydon

    Croydon Member Howtoforge Staff Moderator HowtoForge Supporter ISPConfig Developer

    It seems that you have no DNS entries set for www.

    > host aala.pk
    aala.pk has address 192.81.222.27

    > host www.aala.pk
    Host www.aala.pk not found: 3(NXDOMAIN)
     
  3. aamirrajpoot

    aamirrajpoot New Member

  4. Croydon

    Croydon Member Howtoforge Staff Moderator HowtoForge Supporter ISPConfig Developer

    You said you deleted the dns entries from ISPConfig.
    So ISPConfig should no longer be responsible for DNS entries of your domains.

    Please check if your domains are configured using the correct DNS server and check the domain hoster's dns config. For me it does not really seem to be ISPConfig-related.
     
  5. aamirrajpoot

    aamirrajpoot New Member

    Hmm,

    Name Cheap

    ns1 = ns1.digitalocean.com
    ns2 = ns2.digitalocean.com
    ns3 = ns3.digitalocean.com

    Digital Ocean DNS

    A rocrd
    @ = 192.81.222.27

    NS = NS1.DIGITALOCEAN.COM
    NS = NS2.DIGITALOCEAN.COM
    NS = NS3.DIGITALOCEAN.COM


    this is the default settings for every thing,


    In ISP config everything was working fine until i added DNS zone record with wizzard and when I completed that I removed that record, before that there were no DNS records and after that there is no DNS record.

    Kindly guide me how I can resolve this issue. If you need me to run some checks or any thing let me know

    Thanks in advance
     
  6. Croydon

    Croydon Member Howtoforge Staff Moderator HowtoForge Supporter ISPConfig Developer

    In digital ocean dns you should add an A record for each Domain with host "*" and the IP of your ISPConfig Server.
    The default dns entry will only work with the main domain (xxxx.com) but with no subdomain (abc.xxxx.com, www.xxxx.com etc).
     
  7. aamirrajpoot

    aamirrajpoot New Member

  8. aamirrajpoot

    aamirrajpoot New Member

    yes they are working .. So this is all digital ocean's problem
     
  9. aamirrajpoot

    aamirrajpoot New Member

    Yes, you are right, it is working and was the issue in the digitaloceans DNS
     
: bind, dns, www

Share This Page